Вероятно вече сте чували или сте обмисляли да се възползвате

...
Вероятно вече сте чували или сте обмисляли да се възползвате
Коментари Харесай

Микроблейдинг

Вероятно към този момент сте чували или сте обмисляли да се възползвате от най-новата технология за реализиране на съвършени вежди. Ако, сте пропуснали нашумялата наклонност, можете да ревизирате всички фотоси с хаштаг 3Д вежди, татуировки за вежди и всички сходни. С новата мода се привиква елементарно, както и с жаргона й. Микроблейдингът съставлява дребни нарисувани (подобно на татуировка) линийки, които придават на вашите вежди мечтаната форма. И въпреки всичко, след дълго изследване на тематиката може към момента да не сте сигурни защо тъкмо става въпрос. За това сме ви подготвили лист с някои неща, които би трябвало да знаете преди да се подложите на процедурата:

Както и да ги назовават, това са татуировки

Единствената разлика сред перманентна и полуперманентна татуировка, е това какъв брой надълбоко в кожата влиза мастилото. Обикновено, татуировките на тялото са планувани да бъдат перманентни, за това експертите употребяват машини, с които да вграждат мастилото по-дълбоко в дермиса. От своя страна, веждите са планувани да изсветлеят, за това експертите употребяват цифрова химикалка или апарат за микроблейдинг, с който да сложат мастилото в по-горния пласт на кожата.

Какво тъкмо е микроблейдинг?

В тази процедура получавате ръчна татуировка, направена със специфичен инструмент, който наподобява на фино ножче, само че няма никаква заостреност. Специалистът аранжира дребни линийки, съгласно това по какъв начин желае да реализира размер, в комбиниране с косъмчетата на вашите вежди.

Как се поддържа?
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР