Вероятно сте срещали тези 12 закона под една или друга

...
Вероятно сте срещали тези 12 закона под една или друга
Коментари Харесай

12 природни закона или как да съхраните жизнената си енергия

Вероятно сте срещали тези 12 закона под една или друга форма, без да ги възприемате като закони. Тяхното съблюдаване ще ви помогне да повишите хармонията в живота си, да не разпилявате виталната си сила и да израснете духовно.

Тези правила ни предлага йога гуруто Ар Сантем. „ В основата на естествените закони е залегнало правилото за енергообмена. И тези закони се разграничават от по този начин наречените обществени закони. За нарушаване на естествените закони санкционира Природата, а за неспазване на обществените – социумът. Прочетете ги деликатно, без да бързате и се замислете върху всяка фраза. И започнете работа върху тях един по един, а не по едно и също време, и то най-добре по реда, в който са показани тук. ", поучава той.

1. Трябва ти – направи го ти

Какъв е смисълът да правиш нещо, което не носи даже и най-малка изгода за теб самия? Резултатът от една активност би трябвало да бъде или признателност, или самочувствие и задоволство за нас самите. А силата постоянно е премия за нас. Ако близките ни стоварват прекомерно доста от своите грижи, ние не можем да получим от осъществяването на техните работи полагащото ни се наслаждение, а надлежно и възторг за нова работа.

2. Не обещавай. Ако обещаеш – извърши го

Нима ставаме по-богати и свободни, в случай че раздаваме обещания? А когато не осъществим обещаното, престижът ни пада и в непознатите, и в нашите лични очи. Но въпросът тук не е в репутацията, а в измамата, която правим. На първо място – по отношение на себе си.

3. Ако не те помолят – не давай съвет

Много постоянно, ръководейки се от благородни планове, се опитваме да влияем на избора на други хора, на тяхното мислене и дейности. И както може да се чака, в множеството случаи не получаваме признателност, а даже – укор. Не можем да се учим от непознатите неточности. Всеки има личен път и всеки го извървява по личен метод.

4. Ако те помолят, не отхвърляй

Когато ни помолят за нещо, това допуска признателност за осъществяването му. Тази признателност ни оказва помощ да почувстваме своята лична полезност, което ни служи за вътрешен източник на сила и самоуважение.

5. Живей с сегашното

Дадената ни през днешния ден сила би трябвало да използваме за днешния ден. Най-доброто, което можем да създадем с предишното и с бъдещето, можем да създадем единствено в този момент.

6. Не се привързвай прекалено много

Когато се привързваме към едно нещо и се концентрираме върху него, ние затормозяваме своето развиване. Ако тъпчем на едно място, не получаваме нова сила. Това е един от най-трудните закони, защото за човек е свойствено да застива в зоната на комфорт.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР