Вероника, питаш ме как късам момичетата, с които не искам

...
Вероника, питаш ме как късам момичетата, с които не искам
Коментари Харесай

Пърси отговаря за разделите

Вероника, питаш ме по какъв начин късам девойките, с които не желая да се виждам повече. Ще ти кажа. Много пъти съм го правил и мисля, че към този момент съм експерт в разделите. Винаги се придържам единствено към два метода:

затрупвам се

Изчезвам, няма ме, ставам неоткриваем за нея...спирам да й звъня, не си подвигам телефона, не й давам отговор на смс-ите, трия си Фейсбука и така нататък Първоначално на мацката й е необичайно, стартира да се тормози за мен, след това откача и става завладяваща. В един миг обаче стопира да ме търси. Телефонът ми просто замлъква и всичко е наред. Тогава още веднъж си върша фейсбук и съм свободен:)

неистина

Съжалявам, не ме линчувайте, само че нали за това съм тук, с цел да ви споделям истината за мъжете. А тя е, че ние лъжем и то доста. Не можете да си визиите какви истории съм си измислял, единствено и единствено да се отърва от някоя кокона. Веднъж излъгах, че отивам в Шри Ланка, различен път твърдях, че съм гей, постоянно спечелвам зелена карта и се постанова да се разделим, с цел да имаме време да преодолеем тъгата...и по този начин.

По принцип за номера с лъжите би трябвало да си малко по-спец. Аз към този момент съм доста добър в това, но с цел да не се дублирам, по-често употребявам покриването и по-рядко си изобретявам истории. И запомнете, вършим го за ваше положително, с цел да не ви разочароваме...а и тъй като мъжете ненавиждаме сериозните диалози:)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР