Венцислава Тафкова е тайнствената Мис България, която участва в новия

...
Венцислава Тафкова е тайнствената Мис България, която участва в новия
Коментари Харесай

Венцислава Тафкова ли е тайнствената миска в „Игри на волята“?

Венцислава Тафкова е тайнствената Мис България, която взе участие в новия сезон на „ Игри на волята “. Това пишат интернет консуматори във форума на „ Бг мамма “, където разпалено се развиват разнообразни тайни теории по отношение на участниците в сезон 5 на риалити шоуто.
      Вижте тази обява в Instagram.      

Рекламата му върви от няколко седмици и в нея са показани част от играчите, без да се демонстрират лицата им. „ Аз съм Мис България “, споделя една от участничките във видеото и точно за нея се твърди, че е Венцислава Тафкова . Според мамите във форума гласът на тайнствената дама доста приличал на този на моделката.

Припомняме, че неотдавна тя бе поканена като посетител в предаването „ Здравей, България “, където приказва за насилието над дамите. Това значи, че даже и да е взела участие в „ Игри на волята “, от дълго време е отпаднала.
      Вижте тази обява в Instagram.      

Другото спрягано име е на Теодора Мудева , която завоюва купата „ Мис България “ 2 години преди Тафкова . Според почитателите на предаването моделката е влезнала в шоуто дружно с гаджето си Румен Радев - някогашен играч по джудо. Ако това е по този начин, от последните сторита и двамата също можем да съдим, че към този момент не са на безлюдния плаж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР