Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че мястото на българските собственици

...
Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че мястото на българските собственици
Коментари Харесай

Венци Стефанов даде предложение за Изпълкома на БФС и попита: Бай Тошо ли да управлява БГ футбола?

Венцеслав Стефанов съобщи пред Sportal.bg , че мястото на българските притежатели на клубове е в Изпълкома. Така той отговори на желанието на Стойне Манолов да бъдат извадени всички президенти на тимове от БФС. Собственикът на Славия добави, че ще е хубаво в Изпълкома да влязат и още няколко футболни босове.

“Ще попитам аз Стойне? Кой да ръководи футбола, в случай че не футболните президенти. Бай Иван и бай Тошо ли? Очевидно Стойне Манолов малко е прекалил. Щом ние като притежатели и президенти можем да управляваме клубовете си, за какво да не взимаме и решения във футболния съюз? Аз считам, че не е неприятно даже да влязат и още футболни президенти в управата на БФС”, съобщи Стефанов пред Sportal.bg .

На въпрос каква е повода да има напън футболните президенти да излязат от Изпълкома, Стефанов отговори: “Кучето си лае, а керванът си върви. Не може футболът да се ръководи от хора, които нямат нищо общо с тази игра и не са извадили един лев за клубовете и развиването на нашите деца”, добави още той.
Първа лига 12 кръг, събота 14 октомври  Славия 3:0краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР