Великобритания ще се присъедини отново към ЕС в бъдеще, прогнозира

...
Великобритания ще се присъедини отново към ЕС в бъдеще, прогнозира
Коментари Харесай

Великобритания ще се върне в ЕС, според Тони Блеър

Англия ще се причисли още веднъж към Европейски Съюз в бъдеще, предвижда Тони Блеър - защото социологическите изследвания демонстрират, че поддръжката за повторното присъединение нараства от ден на ден, написа " Индипендънт ".

Бившият министър председател сподели пред списание New Statesman, че едно " бъдещо потомство " ще върне Обединеното кралство в блока и ще анулира Брекзит .

Ново изследване на Deltapoll, извършено сред 14-17 юли, откри, че 56 % от хората биха дали своят вот за наново присъединение към Европейски Съюз против 38 %, които биха дали своят вот за оставане отвън Европейски Съюз.

" Вярвам, че в един миг едно бъдещо потомство ще върне Англия назад в Европа и, знаете ли, просто би трябвало да погледнете какво се случи ", сподели той пред списанието в широкообхватно изявление. Сър Тони продължи да разказва Brexit като " непрекъсната горест за мен ".

Лейбъристите се отхвърлиха от позицията си против Брекзит при Кийр Стармър, като изключиха опцията за наново присъединение към блока или даже към неговия обединен пазар.

На друго място в изявлението си сър Тони предизвести, че единственият метод за битка с изменението на климата е съдействието с Китай .

Той сподели, че климатът е " най-голямото световно предизвикателство ", само че излъчванията на Англия са по-малки от тези на по-големите страни.

" Не искайте от нас да вършим големи неща, когато почтено казано, каквото и да вършим във Англия, в действителност няма да повлияе на изменението на климата ", сподели той пред списанието.

Въпреки разногласията по отношение на политиката за компенсации и Улес през последните седмици, лейбъристите към момента се радват на забележителна преднина пред консерваторите , като множеството социолози предполагат разлика от към 20 пункта.
 Британските архиви: Кучма молил Блеър за Европейски Съюз, само че Западът гледал Путин през розови очила
Британските архиви: Кучма молил Блеър за Европейски Съюз, само че Западът гледал Путин през розови очила

Били уверени, че Путин има откровено предпочитание да развие ново съдействие с НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР