Великобритания представи днес законопроект, който ще позволи санкциите срещу Русия

...
Великобритания представи днес законопроект, който ще позволи санкциите срещу Русия
Коментари Харесай

Лондон ще свали санкциите срещу Русия само при компенсации за Украйна

Великобритания показа през днешния ден законопроект, който ще разреши глобите против Русия да останат в действие, до момента в който Москва не заплати обезщетения на Украйна, заяви английското външно министерство, представено от " Ройтерс ".

Обединеното кралство разгласи и нов метод за даряване на замразени активи, които да бъдат дарени за възобновяване на Украйна.

Новият нормативен акт ще разреши на английското държавно управление да резервира глобите в действие, като промени задачите им. Законодателството планува, че глобите могат да се употребяват за поощряване на изплащането на обезщетения от страна на Русия.

" Тъй като Украйна продължава да се пази от съветската инвазия, ужасяващите последствия от войната на Путин са ясни. Нуждите на Украйна от възобновяване са и ще бъдат големи ", сподели министърът на външните работи на Англия Джеймс Клевърли.

 Съюзниците събират още танкове и ракети за Украйна Съюзниците събират още танкове и ракети за Украйна

" С помощта на ограниченията укрепваме метода на Обединеното кралство и удостоверяваме, че Англия е подготвена да употребява наказания, с цел да подсигурява, че Русия ще заплати за възобновяване на страната, която атакува по този начин неразумно ".

Откакто Русия стартира нашествието си в Украйна предходната година, Англия замрази повече от 18 милиарда паунда активи и глоби повече от 1550 съветски гражадни, измежду които Роман Абрамович, някогашен притежател на футболния клуб " Челси ".
Британското държавно управление също по този начин съобщи, че глобените руснаци, които настояват, че поддържат Украйна, към този момент ще имат нов метод да дарят замразените си средства за възобновяване на Украйна.

" Това ще бъде непринуден развой, при който глобените лица могат да аплайват за освобождение на средства с ясната цел да поддържат възобновяване и реконструкцията на Украйна ", се споделя в изказване на държавното управление.

" Няма да има никаква насила към лицата, с цел да бъдат насърчавани да превеждат средства, нито предложение за облекчение на глобите в подмяна на подаяние. "

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР