Велико Търново. Случай със самокатастрофирал лек автомобил и починал водач

...
Велико Търново. Случай със самокатастрофирал лек автомобил и починал водач
Коментари Харесай

Случай със самокатастрофирал автомобил и починал водач разследват полицаи от Велико Търново, при друга катастрофа пострада жена от Горна Оряховица

Велико Търново. Случай със самокатастрофирал лек автомобил и умрял лидер проверяват чиновници на Районно ръководство - Велико Търново. От пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново прецизират, че произшествието е станало през вчерашния ден сутринта в Леденик. По първична информация лек автомобил „ Опел “, с лидер 51-годишен мъж от селото, се е блъснал в каменен дувар. При осъществения на мястото оглед е открито, че водачът е умрял във возилото. Причините за гибелта са в развой на изясняване. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.
При друга злополука – в Горна Оряховица е потърпевша 63-годишна жена от града. Произшествието също е станало през вчерашния ден сутринта. По първична информация лек автомобил „ Опел “, ръководен от 60-годишен от село Козаревец е блъснал движещата се по пешеходна пътека жена. В резултат на това тя е настанена за лекуване във великотърновската болница с фрактура на колянна става. Водачът е пробван за приложимост на алкохол, тестът е негативна. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР