Велико Търново. Регионален исторически музей – Велико Търново организира на

...
Велико Търново. Регионален исторически музей – Велико Търново организира на
Коментари Харесай

Регионален исторически музей – Велико Търново организира детска работилница на 18 юли по повод 184-та годишнина от рождението на Васил Левски

Велико Търново. Регионален исторически музей – Велико Търново провежда на 18 юли детска работилница във връзка 184-та годишнина от рождението на Апостола на свободата - Васил Левски. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Велико Търново от пресцентъра на музея. Творческата и просветителна самодейност ще е под надпис „ Всичко се състои съгласно нас в нашите задружни сили ”. Тя ще се организира в Лапидариума на Археологическия музей от 10.00 до 16.00 часа и е с вход – свободен за всички искащи.

Децата, дружно със своите родители, баби и дядовци, ще имат опция да се допрян до света на Васил Левски посредством негови мисли и движимости и да влязат в ролята на детективи и разкрият исторически загадки, свързани със сподвижници на Апостола в Търновския край.

Малките гости ще могат да се срещнат със фамилията на Апостола, като изработят негово „ фамилно дърво “. Специални занимания ще има за феновете на пъзелите и лабиринтите.

Всяко дете ще има опция да си създаде лъвче, а също по този начин и знаме от времето на революционните битки, както и да опитва „ Лъвския “ си скок.

Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР