Велико Търново. Общински съвет – Велико Търново даде съгласие за

...
Велико Търново. Общински съвет – Велико Търново даде съгласие за
Коментари Харесай

Велико Търново: Общинският съвет даде съгласие за купуването на още четири паркинг автомата

Велико Търново. Общински съвет – Велико Търново даде единодушие за пазаруването на още четири автомата за талони за платено паркиране, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Разходът ще бъде осъществен със лични средства на сдружението „ Организация на придвижването, паркинги и гаражи ” ЕООД, а инвестицията ще надвиши 30 хиляди лв..
Към момента има 2 броя функциониращи автомати за талони за платено паркиране – единият се намира до паметника „ Майка България “, а другият край парк „ Марно поле “, зад Военния клуб. Останалите четири машини също ще бъдат сложени на основни места в града – край Паметника на обесените, на площада зад старите Централни хали, до Туристическия информативен център и в региона на най-голямото здравно заведение за доболнична помощ – някогашната Първа градска поликлиника.
Устройствата са енергийно самостоятелни и черпят сила от светлината. Изработени са от стомана, която е удароустойчива. Работят както с български монети, по този начин и с евроцентове, а софтуерът им е наличен на пет езика – български, британски, немски, френски и съветски. Машините издават автоматизирано запълнен ваучър, върху който са нанесени датата, начален час на паркиране и продължителността. Трезорът за монети автоматизирано се заключва след края на работното време на синята зона.
Закупуването на паркинг автоматите бе заложено в бизнес програмата на общинското сдружение „ Организация на придвижването, паркинги и гаражи “, утвърдена с решение на Общинския съвет.
Реализираната облага на общинското сдружение за 2017 година е 55 хиляди лв.. В предлагането си, шефът на „ Организация на придвижването, паркинги и гаражи ” показва, че сдружението осъществя облага, разполага с оборотни средства, постоянно обслужва отговорностите си и няма закъснение в разплащанията с снабдители и личен състав.
Мария НЕДЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР