Велико Търново. Областният управител на Велико Търново Георги Гугучков проведе

...
Велико Търново. Областният управител на Велико Търново Георги Гугучков проведе
Коментари Харесай

Областният управител и управителят на „ВиК - Йовковци” във Велико Търново обсъдиха проблемите с водоснабдяването в някои населени места в областта

Велико Търново. Областният шеф на Велико Търново Георги Гугучков организира работна среща с шефа на „ ВиК - Йовковци ” ООД инж. Димитър Владов, оповестиха от пресцентъра на Областната администрация . Тема на диалога бе казусът с водоснабдяването в разнообразни обитаеми места в региона, обезпечаването на обикновено водоснабдяването, както и положението на мрежата и оборудванията на сдружението.

Областният шеф сложи въпроса за честите повреди по водопреносната мрежа, както и забавянето на възобновяване на пътната настилка и тротоарите, след изкопни действия по ремонтите.

Обсъден бе и въпросът с водоснабдяването на Свищов, както и на редица села в общините Павликени и Стражица. Областният шеф ще вземе присъединяване в срещата, инициирана от предприемчив комитет в село Ресен, във връзка проблемите с водоснабдяването на селото инж. Владов показа, че при всеки сигнал за повреда се реагира и се търсят решения, с цел да не се позволява дълготрайно време неналичието на вода за популацията.

По време на срещата бе разискван и въпроса по отношение на подробната капиталова стратегия на ВиК „ Йовковци “, в която би трябвало да бъдат заложени средства за поправки по водопреносната мрежа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР