Велико Търново. Както преди, така и сега, външни държави чертаят

...
Велико Търново. Както преди, така и сега, външни държави чертаят
Коментари Харесай

Доц. Милен Михов: „Българските патриоти“ са онази силна десница, която трябва да държи изправен българския кораб

Велико Търново. Както преди, по този начин и в този момент, външни страни чертаят нашата бъдеща и сегашна орис. „ Българските патриоти “ са единствената бариера пред тези, които са подготвени да продават история, да предават полезности, да продават нация и национални ползи в името на власт. „ Българските патриоти “ са онази мощна десница, която би трябвало да държи изправен българския транспортен съд в бурното море на международната политика и на международните тествания. Това съобщи във видео на своята фейсбук страница доцент Милен Михов, който е отпред на листата на обединението за великотърновски многомандатен изборен регион, оповестиха от пресцентъра на „ Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “ .

Ето какво сподели още заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация за революцията, „ Българските патриоти “ и другите:
„ Днес, сякаш претърпяваме една нова гражданска война – едни процеси, сходни на тези от 1989 – 1990 година. Днес, сякаш историята още веднъж се повтаря със забележителни паралели. Една гражданска война, която отново идва „ от горната страна “, от „ върховете “, която се постанова от властта – въпреки и служебна, въпреки и краткотрайна. Както преди, и в този момент масите, съгласно думите на Карл Маркс, са „ фенове “ – в директния и в преносния смисъл. Различават се по гледаната телевизия. Дали тя е неравноделна в 7/8, дали е Народоосвободителна въстаническа армия или някаква друга – разликите се дефинират от канала и от копчето на отдалеченото. И в този момент, както и преди, непознати посолства диктуват ситуацията и дефинират играчите, които ще се демонстрират по един или различен ТВ канал. Както преди, и в този момент, външни страни чертаят нашата бъдеща и сегашна орис. Разликата обаче от „ преди “, е съществуването на една независима политическа мощ, която през този интервал ходя сама, работеше сама и следваше сама своите начертания. Тя носи свещените буквички Вътрешна македонска революционна организация, написани с кръвта на хиляди българи отдали живота си за Обединена и Силна България.
Днес Вътрешна македонска революционна организация чертае своята политика и върви паралелно със свои сътрудници, обединени под името „ Българските патриоти “. Защо всички са се вторачили, гледат и ненавиждат „ Българските патриоти “? Защо от най-ляво до най-дясно считат, че основната опасност за обществената страна, за демократичните свободи, за евроинтеграцията или пък за нашето славянско единение, са „ Българските патриоти “? Защо от русофили до русофоби се упражняват върху гърба на „ Българските патриоти “? Защо и извънредно леви и извънредно десни са единни в това, че няма място под слънцето за „ Българските патриоти “? Може би в последния въпрос се крие и отговорът: Защото „ Българските патриоти са единствената бариера пред тези, които са подготвени да продават история, да предават полезности, да продават нация и национални ползи в името на власт. Защото „ Българските патриоти “ са онази мощна десница, която би трябвало да държи изправен българския транспортен съд в бурното море на международната политика и на международните тествания.
Затова на 11 юли подкрепете „ Българските патриоти “ с номер 16 “.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР