Велико Търново. БСП не е статукво. БСП е партията, която

...
Велико Търново. БСП не е статукво. БСП е партията, която
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП не е статукво, БСП започна промяната в България преди четири години и ще я доведе до край

Велико Търново. Българска социалистическа партия не е статукво. Българска социалистическа партия е партията, която стартира смяната в България преди четири години, ще я продължи и ще я докара до край. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия и лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 3-ти МИР Варна и в 25-ти МИР София град Корнелия Нинова на среща на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в остарялата столица, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Тя поздрави младите социалисти за силата, силата и усмивките, с които работят и акцентира, че те са единствените, които съумяха да се срещнат със стотици техни връстници в границите на акцията и да им покажат кое ще е най-хубавото за тяхното бъдеще.

„ Отново ни престои значим избор и още веднъж някой се пробва да направи смяната замяна. На вас разчитаме да се знае, да се приказва истината. Промяната в България стартира от Българска социалистическа партия още преди четири години, когато първи се опълчихме на модела на ръководство. През тези четири години ние бяхме посочени с пръст, от трибуната на Народното събрание бяхме изпращани в Сибир, бяхме набедени за опасност за националната сигурност, отнемаше ни се думата и ни гонеха от Народното събрание. Ние минахме през това тестване дружно и доста от вас „ бяха на първа линия “, само че през днешния ден някои ни назовава статукво. Ние не сме статукво, ние започнахме смяната, ние ще я продължим и ние ще я доведем до край. По това време, през тези четири години, нашите съперници, които през днешния ден си приписват смяната, назовават се „ партии на митинга “, бяха част от този модел – едни като министри, други омбудсман, трети си водеха необезпокоявано шоуто в една телевизия. Казвам ви всичко това, с цел да имате самочувствие, че изнесохме на гърба си огромна борба, която не е приключила “, сподели още Нинова и акцентира, че същинската смяна ще се случи в идващия парламент.

В националната среща под надпис „ България в твоите ръце! “ се включиха Явор Божанков, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " във Велико Търново, Габриела Шилкова, зам.-областен шеф на Велико Търново, Петя Михалевска, лидер на обединението в Смолян, както и Габриел Вълков, член на Националния избирателен щаб, ръководител на Националния юношески избирателен щаб и на МО в Българска социалистическа партия - София.

В края на събитието бяха запалени четири лазерни прожектора, които символизират четирите стълба на младежката платформа - работни места и обществена правдивост, обучение и просвета, нововъведения и технологии и спорт и екология. Мероприятието завърши с безвъзмездна прожекция на аудио-визуалния театър „ Звук и светлина “ на крепостта Царевец, която е подарък за всички посетители.

Луиза ТРАНЧЕВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР