Великите сили се "калибрират" за Трета световна война. Това заяви

...
Великите сили се "калибрират" за Трета световна война. Това заяви
Коментари Харесай

Великите сили се калибрират за Трета световна война, тълкува Иво Христов

Великите сили се "калибрират " за Трета международна война. Това съобщи пред Българска национална телевизия проф. Иво Христов, народен представител от Българска социалистическа партия.

По думите му следва светът да стане очевидец на нов международен конфликт до 2030 година.

Според Христов е мъчно да се планува какво ще последва след ударите на Съединени американски щати, Англия и Франция над Сирия.

Той обаче направи паралел на актуалните събития със събитията от преди началото на Първата международна война - тогава великите сили са се "калибрирали " преди началото на спор. Сблъсъците преди войната групирали страните в съюзи.

"Това се назовава калибриране на силите преди огромен международен конфликт. Такъв съгласно мен ще има и той ще някъде в хоризонта към 2030 година. " Като мотив за сходен спор можели да се преглеждат както офанзивите на Сирия, по този начин и абсурдът към случая "Скрипал ".

Христов оприличи офанзивата като "атракция ", която устройва всички страни. По думите му дейностите в Сирия са подбудени от тежката политическа обстановка, в която се намира президентът Тръмп.

"Тръмп е подложен под жестока преса. Тази седмица ще дава пояснения пред федералния прокурор Мюлер, който проверява неговите каузи. Битката сред Тръмп и дълбоката страна продължава и е постоянно в отрицателна обстановка. Второ, това устройва Русия, тъй като тя ясно сподели, че в случай че падне и косъм от главата на съветски военнослужещ, ще има ответен удар ", пояснява Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР