Вегетарианците изключват от менюто си животинските продукти, с които в

...
Вегетарианците изключват от менюто си животинските продукти, с които в
Коментари Харесай

Руски терапевт: Веганството и вегетарианството пречат на ваксиналния имунитет срещу КОВИД

Вегетарианците изключват от менюто си животинските артикули, с които в организма влизат потребни субстанции единствено посредством хранене, което от своя страна може да повлияе отрицателно на образуването на добър имунен отговор след имунизиране против COVID-19, споделя съветски терапевт, представен от БГНЕС.

Световният ден на веганите обичайно се отбелязва на 1 ноември. Терминът е употребен за първи път от Веганското общество, учредено от Доналд Уотсън през 1944 година в Лондон. Веганите ядат единствено растителни храни.
 Ето какво ще се случи с тялото, когато сте вегани Ето какво ще се случи с тялото, когато сте вегани
Едно от най-популярните течения в храненето в последно време е веганството. Все повече хората стартират да го изповядват и в случай че и вие сте решил...

" Ваксината против COVID-19 се слага, с цел да се развият антитела против вируса. Вегетарианците и изключително веганите изключват от диетата скотски артикули – значими източници на субстанции, които не се синтезират сами и влизат в организма единствено с храната. Трябва да се разбере, че при липса на постоянна консумация на висококачествени белтъчни вещества стартира разрушение на личните кафези и има риск от органни дисфункции. Това, несъмнено, може да повлияе отрицателно на образуването на добър имунен отговор след имунизацията ", сподели терапевтът Тимур Асанов.

Според него, по време на образуване на имунитета е доста значимо да се помогне на организма в този развой. Адекватното хранене, уравновесените сън и отмора и неналичието на стрес - това е главният лист от фактори, които дружно с имунизацията способстват за построяването на резистентен имунитет против ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР