Вечно червени рози са изрисувани на гроба на разстреляния през

...
Вечно червени рози са изрисувани на гроба на разстреляния през
Коментари Харесай

Вечно червени рози за гроба на мъжа на Гуркова

Вечно червени рози са изрисувани на гроба на разстреляния през септември предходната година брачен партньор на Наталия Гуркова - Джордже Михалевич, видя HotArena.

Надгробният камък се отличава с по-луксозната си обшивка и е повдигнат на лобното място на предприемача в Йоханесбург. Снимките на последния дом на Михалевич пусна неговата майка Мира.

" Синът ми - моята роза. Изминаха 3 месеца откогато ни напусна. Отбелязах това проклето място, с цел да се знае. Не поисквам на никоя майка това страдалчество. Тъгата става все по-голяма. Животът без теб в този свят е тежък ", изплака почернената родителка.

" Ти си жив, само че не мога да те прегърна и да те целуна. Почивай в мир, хубост и добрина. Обичам те " , изплака майката на предприемача.Противно на нея, брачната половинка му, известната моделка Наталия Гуркова, пази цялостно безмълвие за персоналната си загуба. След случая хубавицата редуцира до най-малко появите си на обществени места и потъна в печал. Моделката се е отдала напълно на развъждането на двете си деца и изцяло е спряла изявленията си в обществените мрежи, написа " България Днес ".

Кървавата вендета се разигра на 24 септември на светофар. До автомобила на Михалевич стопират двама мотористи, които стрелят 2 пъти против черногорския предприемач, който умира на място. Полицията не съумява да залови нападателите.

Бизнесът на Джордже е обвързван с ръководство на диаманти в Африка. Именно по тази причина се счита, че той има връзки с подземния свят и това му коствало живота. Михалевич е заровен в Йоханесбург. По неофициална информация след покушението Гуркова е решила да заживее в България, защото тук е по-спокойна за развъждането на децата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР