Вечният инакомислещ социалист Георги Кадиев даде доста оригинален анализ на

...
Вечният инакомислещ социалист Георги Кадиев даде доста оригинален анализ на
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Украйна ще разцепи ЕС на две!

Вечният инакомислещ социалист Георги Кадиев даде много автентичен разбор на трагичната обстановка в Украйна, която съгласно него може да докара до краха на Европейски Съюз. " Съединени американски щати и Европа цяла нощ умуват глобите. Минават през описи с хиляди артикули, множеството от които Русия ще замести с китайски. Обемът на търговия на Русия с Европейски Съюз в 2021 е 174 милиарда евро, главно газ и нефт, а с Китай е 147 милиарда евро и единствено през 2021 е повишен с 32%. Обмислят спиране на връзките на Русия с финансовите пазари, като обаче Германия /кой различен?/ предложила някои съветски банки да останат на пазара ", написа бивпшият публицист.

Италия пък желае газ да е отвън листата на глобените артикули, а холандският министър председател Рюте сподели, че глобите " ще са лимитирани ".

Върховният представител на Европейски Съюз по външна политика Жозеп Борел пък сподели, че ще постави на масата лист със наказания, в случай че Русия признае Луганск и Донецк, само че ще влязат в действие единствено в случай че ги " анексира ".

Междувременно се чудят дали глобите да засягат единствено руснаци и съветски компании или и тези, правещи бизнес с тях (Шрьодер? Северен поток 2?)

И всички са наясно, че въпросът е не в количеството, а в качеството на глобите.
Боза.

Както през вчерашния ден писах, не знам ще има ли война, само че знам, че Европейски Съюз ще се разцепи на две.

И добави по обществени тематики:

Майките на 4 и повече деца в Унгария са освободени от налог на физическите лица ДОЖИВОТ. Това визира освен приходи от трудови правни отношения, само че и от авторски контракти, наеми, приходи от лихви и така нататък

Истински бих се радвал някой да го предложи и тук. Дори бих го направил за 3 деца (макар да съм в спор на интереси)

Ако в действителност желаеме раждаемост, би трябвало пакет от доста смели ограничения: освобождение от подоходни налози, освобождение от такси за детски градини и учебни заведения, вдишване на част от главницата на ипотечен заем от страната за всяко дете, освобождение от Данък добавена стойност за фамилни коли и така нататък, и така нататък

Има какво да се направи, в случай че има воля и мислят с главите си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР