Вечеря на свещи завърши с хоспитализацията в хирургията на 38-годишнен

...
Вечеря на свещи завърши с хоспитализацията в хирургията на 38-годишнен
Коментари Харесай

Извадиха тиквичка от ануса на режисьор

Вечеря на свещи приключи с хоспитализацията в хирургията на 38-годишнен режисьор на анимационни филми в Москва. Творческата персона не съумя да извади тиквичка от ануса си, известяват съветските таблоиди.

Режисьорът провел сантименталната вечер за своя сътрудник, само че рандевуто завършило с непредвиден поврат. Унесена в приятни диалози, двойката изпразнила две бутилки вино, а по-късно траяли с водка в жилището си. В припадък на пристрастеност, двамата решили да опитват полово. Режисьорът намерил тиквичка с дължина към 10 см в хладилника, която била натикана с особена пристрастеност от колегата му в неговия ректум. За зла пакост обаче, зарзавата се шмугнал в ануса на създателя и нямало по какъв начин да бъде изваден.

Така буйните любовници се озовали в незабавното поделение на близката болница, където се наложило хирургична интервенция за изваждане на тиквичката. Излизайки от анестезия московчанинът заречен на лекарите, че няма да повтори тази нелепост и към този момент ще си завира в ануса единствено неща, които елементарно могат да бъдат извадени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР