Вечерта на Super Bowl за американците e важна колкото и

...
Вечерта на Super Bowl за американците e важна колкото и
Коментари Харесай

Рекламите на Super Bowl - вечерта на посланията

Вечерта на Super Bowl за американците e значима колкото и тази на 4 юли. Рекламите преди, по време и след мача са най-скъпите (средната цена тази година е 5 милиона $ за 30-секунден спот), най-гледаните и обсъждани, тъй като са неповторими моменти, подобаващи за изказвания и позиции, които да доближат до множеството хора освен в Съединени американски щати, само че и по целия свят.

Каналът FOX и NFL (Националната футболна лига) имат извънредното право да одобряват или отхвърлят препоръчана реклама. Ето за какво една от рекламите – тази на 84 Lumber, е била отхвърлена с претекста, че " показва покровителство за спорна тематика ". Независимо от това рекламата е забелязана от ужасно доста хора, които тази нощ буквaлно са сринали уеб страницата на 84 Lumber от визити.

Вижте част от излъчените реклами:

Coca -Cola съживи рекламата си от 2014 година, показваща хора, които извършват американска патриотична ария на разнообразни езици. Независимо че рекламата не е нова, тази година е изключително съответна, защото повдига тематиките за разликата, имиграцията, обединяването. " Заедно е хубаво. "



 

Airbnb  са създали рекламата в последния миг. " Ние имаме вяра, че без значение кой си, от кое място си, кого обичаш или кого боготвориш, ти принадлежиш. Светът е по-красив, когато приемаш повече. " Хаштагът #WeAccept стана вайръл за минути.



 

Budweiser описват за единия от създателите на марката, преселник от Германия през XIX век. Рекламата се споделя " Роден по сложния метод ". 



 

В рекламата " Дъщеря " Audi  повдига въпроса за равното възнаграждение на дамите и мъжете.



 

А ето и рекламата на 84 Lumber , която е отхвърлена от FOX.



 

Когато става въпрос за Super Bowl, не могат да се пропуснат и звездите. Лейди Гага се появи, скачайки от покрива, а грандиозното й шоу на полувремето е в поддръжка на ЛГБТ (лесбийки, гей, бисексуални и транссексуални) общността.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР