Вечерното шоу на БНТ ще направи една доста голяма промяна

...
Вечерното шоу на БНТ ще направи една доста голяма промяна
Коментари Харесай

Вечерното шоу на БНТ - вече с Андреа Банда Банда, а не с Георги Любенов

" Вечерното шоу " на Българска национална телевизия ще направи една много огромна смяна и тя няма по какъв начин да не остане незабелязана.
 Ивайло Захариев и делото за
Прав ли е Ивайло Захариев - отговорът на Българска национална телевизия

Развитие по случая с " Под прикритие "

Досегашният водещ на предаването Георги Любенов ще отстъпи мястото си на Андреа Влъчкова, която е по-известна в обществените мрежи с псевдонима си  Андреа Банда Банда .

Както знаем,  " Вечерното шоу " се излъчва всеки четвъртък от 21 ч. по Българска национална телевизия 1, като Андреа Банда Банда ще влезе в ролята на водещ от идващия му епизод, който ще бъде излъчен на 8 февруари. " Приемам това предизвикателство с възторг и професионално любознание ", споделя Андреа Банда Банда.

Андреа, която има предходен опит в малкия екран от работата си в " На кафе ", твърди, че има хрумвания, които не са типични и традиционни за българския ефир и ще опитва доста. " Надявам се да положа основите на нещо друго ", допълва новата водеща на предаването.
 Кристина Верославова в сериала
Между Калифорния, България и " Вина " - пътят на триумфа за Кристина Верославова

Младата актриса за сериала, за приликите с героинята си Марта и обичаните си подиуми

Задачата на Андреа Банда Банда като водеща на  " Вечерното шоу " съгласно Българска национална телевизия е да търси мост между поколенията, обединявайки обичайна публика на националната телевизия и младите в социалните мрежи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР