Вече знаем кога да очакваме новите истории на любимите ни

...
Вече знаем кога да очакваме новите истории на любимите ни
Коментари Харесай

„И просто ей така….” се завръща на екран през юни

Вече знаем по кое време да чакаме новите истории на обичаните ни женски персонажи Кари, Миранда и Шарлот, откакто HBO Max ни зарадваха с новината, че вторият сезон  на „ И просто ей така… ” потегля на екран през юни.

„ На всички вас, нашата обичана аудитория, която поддържате тези истории живи. Тази 2-ра част е за  вас “, написа Сара Джесика Паркър.

След като преди дни стана ясно, че фотосите за поредицата са завършили, от стриймъра побързаха да ни предложат и първия тийзъл за идните епизоди. И ние нямаме самообладание за всичко, в което ще ни въвлекат героите от хитовия сериал, тъй като - както споделя героинята на Синтия Никсън - „ Животът е цялостен с изненади “.

Дългият минута и половина клип демонстрира Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, които се завръщат в функциите на Кари, Миранда  и Шарлот, до момента в който не престават да се ориентират във „ възходите и паденията на живота и секса, родителството, поддържането на подкаст и наличието на празненства в Ню Йорк ”, както споделят от екипа на сериала, до момента в който към момента пазят в загадка детайлностите от сюжета.
    View this post on Instagram           
A post shared by And Just Like That... (@justlikethatmax)

Тийзърът също по този начин демонстрира къс взор към предстоящото завръщане на Джон Корбет като Ейдън, до момента в който Кари се чуди дали „ може би не всичко “ би трябвало да остане в предишното.



Корбет се причислява към звездния актьорски състав, който включва завръщането на Сара Рамирес като Че, Сарита Чоудхури като Сима, Никол Ари Паркър като Лиза, Карън Питман като Ния, Марио Кантоне като Антъни, Дейвид Айгенбърг като Стив, Евън Хендлър като Хари, Кристофър Джаксън като Хърбърт, Найл Кънингам като Брейди, Кати Анг като Лили и Алекса Суинтън като Роуз.
    View this post on Instagram           
A post shared by And Just Like That... (@justlikethatmax)

В допълнение към първия формален тийзър, показан от стриймъра Сара Джесика Паркър също не пропусна в профила си в Instagram, с цел да се обърне към всички работили по сериала:

 „ Благодаря на извънредно надарения екип, както пред, по този начин и зад камерата, който прекара часове и часове в работа върху втория сезон на шоуто “, написа тя, като посочи, че с помощта на тях и „ най-студените зимни дни ” са изглеждали като пролет.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР