Вече започнахме да свикваме с необичайни неща. Просто последните две

...
Вече започнахме да свикваме с необичайни неща. Просто последните две
Коментари Харесай

Как и защо Дания ще протестира на Мондиал 2022

Вече започнахме да привикваме с необикновени неща. Просто последните две години ни научиха, че би трябвало да чакаме всичко и да не се изненадваме кой знае какъв брой.
 Мондиал 2022, Катар, законите в страната и възбраната за правене на инцидентен секс
Сексът на Мондиал 2022 ще се окаже мираж

Бракът е нещо доста значимо в страната хазаин

Трябва да свикнем и с мисълта, че тази година ще гледаме Световното състезание по футбол през зимата. Но това е по този начин, тъй като хазаин е Катар, а там температурите през юни и юли, когато обичайно се организира, са нечовешко високи.

Всичко за старта на  Мондиал 2022 към този момент е готово, само че изборът на Катар за хазаин продължава да буни духовете. Националният тим на Дания да вземем за пример реши да изрази митинга си по много забавен метод.

През миналата седмица Hummel, който дава оборудването на датчаните, показа екипите, с които националният тим ще играе мачовете си на Мондиал 2022 и те са с две послания. Едното е отправено към Европейското състезание през 1992 година

Тогава Дания победи Германия на финала и сграбчи купата. Но другото по-важно обръщение е отправено непосредствено към домакините от Катар. В пост в Instagram от Hummel оповестиха, че съвсем незабележимите лога на екипа са в символ на митинг против Катар и погазването на човешките права в страната .

От компанията настояват, че както тяхното лого, по този начин и това на Дания ще бъдат едвам доловими на екипите, тъй като не желаят да бъдат забелязвани на шампионат, който е коствал животите на хиляди хора. Именно по тази причина третият екип, който ще употребяват по време на тунира е чисто черен - цветът на траура, както самите Hummel показват.

От The Guardian разбираме, че обвиняванията против Катар са, че над 6500 мигранти са изгубили живота си страната , откогато бе оповестено, че точно тя ще е хазаин на Мондиал 2022 преди 12 години. Като 37 смъртни случая са непосредствено свързани с построяването на стадионите за шампионата .
 Мондиал 2022, Катар, стадион 974 и какво му е специфичното на разглобяемия стадион
Когато стадионът е изработен от контейнери

Какво му е специфичното на стадион 974

От Qatar Supreme Committee, които имат грижата за организирането на Световното състезание тази година, отхвърлят тези обвинявания, като настояват, че едвам трима души са починали по време на построяването на спортните уреди за тези години, пише SPORTbible.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР