Влюбената Алисън Хамънд е намерила своя партньор в лицето на

...
Влюбената Алисън Хамънд е намерила своя партньор в лицето на
Коментари Харесай

Алисън Хамънд казва, че синът Ейдън, на 19, прави живота на срещите „много по-труден“ на фона на новата романтика

Влюбената Алисън Хамънд е намерила своя сътрудник в лицето на Дейвид Путман, само че нейният наследник Ейдън, на 19, е неотстъпчив с цел да се уверите, че тя се третира вярно.

49-годишната звезда от „ Тази заран “ удостовери връзката си с съветския теляк, с който се срещнала, откакто го наела за масаж за £150. Двамата се споразумяха и другарството им се трансформира в сантиментална връзка в края на предходната година, макар разликата във възрастта сред тях от две десетилетия.

„ Не! Не съм необвързана, излизам! Излизам “, сподели тя по време на чат в подкаста Parenting Hell на Роб Бекет и Джош Уидикомб, което накара първия да попита с какво излиза наследник младеж в близост включва. И съгласно Алисън, Ейдън прави нещата " по-трудни " в този момент, когато е на възраст, в която има умеенето да показва възприятията си по-подробно.

" Мисля, че е по-трудно. Мисля, че той е по-вербален в този момент, когато е по-възрастен, той ще желае да знае кой е този човек и ще желае да се срещне с него ", изясни Алисън, намеквайк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР