Вече всеки ден имаме по един гейт, свързан с този

...
Вече всеки ден имаме по един гейт, свързан с този
Коментари Харесай

Крум Зарков: Всеки ден имаме по един гейт на този кабинет


Вече всеки ден имаме по един гейт, обвързван с този кабинет. Скандалът е всеизвестен. Това разяснява зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Крум Зарков пред БиТиВи. Социалистите недоумяват за какво никоя друга партия в Народното събрание не вижда очевидния факт, че това държавно управление не може да продължи по този метод. Депутатът на левицата разяснява, че когато ръководещите са заети да изясняват, че ненормалното е обикновено, тогава Българска социалистическа партия няма различен ход, с изключение на да потърси поддръжка от източника на всяка власт в една демократична страна - жителите.

Зарков напомни, че от левицата към този момент четири пъти са желали избор на съмнение на този кабинет. Те бяха отхвърлени от едно плътно болшинство, само че за жалост се потвърдиха обстоятелствата - за образец ще посоча този с корупцията и протичащото се последните седмици. През Суджукгейт,Хасковогейт, Апартаментгейт, Боклукгейт…Това, което ще се промени с този избор на съмнение, е че огромна група хора ще имат късмет да кажат, че им пука, че не желаят да живеят от скандал в скандал, че желаят различен модел на развиване на страната, в която живеят и която обичат и да поддържат вота на съмнение, изясни Зарков.Той бе безапелационен, че Българска социалистическа партия остава единствената парламентарна мощ, която не се е отказала от нито един от парламентарните принадлежности за търсене на истината и за извършване на това, за което са определени.

Българска социалистическа партия ще продължи да бъде съпротива и да осветлява недъзите на това ръководство, акцентира социалистът.

В българския парламент има непрекъснато настояща комисия за битка с корупцията. Ако тази комисия не се занимава със свадите и обстоятелствата, изложени от Васил Божков, излизащи ежедневно за редица министри и за най-високото равнище на ръководство в страната, то тогава не знам защо е формирана, подсети националният представител.

Той посочи, че разчита прокуратурата да си свърши работата, само че че Българска социалистическа партия инициира основаването на сходна комисия, защото сигналът е бил изпратен и до Народното събрание.

Живеем в ненормална конюнктура и не знам какво би трябвало да се случи, с цел да я признаем. Всички виждаме какво се случва, само че ни споделят нещо друго. Вие виждате хотел, те ви споделят подпорна стена. Вие виждате фекалии във варненското езеро, те ви споделят няма нищо. Вие виждате, че е ненормално протичащото се в политическия живот, те ви споделят - еми по този начин е, само че да забележим какво е било преди 30, 40, 50 години, заключи Крум Зарков.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР