Вече ви разказахме за новия сериал на HBO . Днес

...
Вече ви разказахме за новия сериал на HBO . Днес
Коментари Харесай

Чандра от Злокобна нощ гостува на Момичетата от града!

Вече ви разказахме за новия сериал на HBO. Днес имаме удоволствието да ви представим едно извънредно за читателите на Момичетата от града изявление с Амара Каран – актрисата, която извършва ролята на Чандра.

Разкажи ни за ролята си.

Играя Чандра Капур, която е млад упорит юрист. Тя се забърква при положение, който се усложнява с придвижване на действието на кино лентата. И това е всичко, което ще кажа, тъй като е в действителност вълнуващо!

Как героинята ти се въвлича в историята?

Тя е назначена за младши юрист в огромна компания, където е асистентка на Алисън (Глен Хедли), която е авторитетен и доста сполучлив юрист. Чандра е интелигентна, само че мисля, че фенът остава с усещането, че героинята ми по някакъв метод е определена, тъй като може да помогне за спечелването на клиенти с азиатски генезис. Алисън е опортюнистка, която употребява това, което се случва и във връзка с родителите на Наз, които са изплашени, разтревожени и бомбардирани с юридическия ѝ диалект. Мисля, че Чандра знае по какъв начин да бъде по-човечна, до момента в който Алисън е по-агресивна, доста уверена жена, която плаши. Така че двете са малко като положителното и неприятното ченге.

Тя усеща ли се зле от това, че е употребена в тази конкуренция?

Не, мисля, че това не я интересува. Това е доста значим и високопрофилен случай в Ню Йорк, тя би трябвало да работи с сътрудник на компанията, казусът е в новините, има и спортен детайл, тъй че тя има всички значими съставни елементи, които млад упорит юрист от отбраната би търсил. Разбира се, тя може би се е почувствала морално компрометирана, само че хубавото в това е методът, по който Стивън (Зейлиан) режисира пластовете, без те да са всички пред фена. Не беше единствено " това е сюжетът, по този начин е написано, твърдо и закрепено "... Историята може да отиде по-далеч, тъй като има доста пластове и елементи в нея. Има една сцена със семейство Кан, в която приказваш хинди. Говориш ли хинди в действителност?

Не. И знаеш ли, Пурна Жаганатан, актрисата, която играе майката на Наз, ме образова в деня, в който трябваше да кажа репликите – научи ме фонетично по какъв начин да го кажа. Всъщност Стивън пренаписа сцената за мен и това е образец за това по какъв начин той постоянно искаше да се преценява с това, което в действителност се случва с актьорите. Аз не говорех хинди и изпитвах усложнения и той промени репликите по този начин, че героинята ми да каже нещо от сорта на " Аз мога да приказвам по-добре ".

Какво е да снимаш в Ню Йорк?

Невероятно! Сбъднат сън. Никога не бях ходила в Ню Йорк преди, тъй че да отида там в шоу, което е толкоз брилянтно, толкоз добре написано, с подобен страховит и надарен екип – това беше осъществен сън. Снимаш на място, на което би трябвало да бъдеш доста деликатен, тъй като има доста звук, доста хора, самолети прелитат над главата ти, коли за спешна помощ профучават край теб... Снимането в студио върви много по-леко, само че на място на открито е по-автентично. Това придава цвят и живот на кино лентата. Стивън искаше да посрещне непредвидимото, искаше да има непрекъсната опция да дава отговор на рестриктивните мерки, които се случват всеки ден. Не беше единствено " това е сюжетът, по този начин е написано, твърдо и закрепено ". Той искаше и разбираше, че историята може да отиде по-далеч, тъй като има доста пластове и елементи в нея.

Визуално е доста впечатляващо да се гледа сериала. Как беше сниман?  Да работя с Джон Туртуро, беше страховито, изключително когато беше потопен в облика!Това беше неповторимо снимане. Количеството грижа и внимание, които бяха вложени, от вярната светлина до настройването на самите камери на снимачната площадка, беше необикновено. Много малко режисьори имат тази независимост – Стивън се погрижи за това да няма взаимни отстъпки, той не искаше следващата драма за ченгета. Нещо като изказване: " Ние вършим нещо изцяло друго тук ". Ние се представяме изцяло друго. Писането на сюжета е изцяло друго. Стъпката е друга. Посоката на историята е изцяло друга и даже мястото, където се слага камерата, ще бъде друго, тъй като всичко това се получава от напълно друг диалог. Мисля, че точно това прави тази история обособена и неповторима.

Какво беше да работиш с Джон Туртуро?  Страховито, изключително когато беше потопен в облика! Аз бях напряко ужасена, да си призная! Моята първа сцена беше тази, в която героинята се конфронтира с Джак, ще видите епизод 3 – брилянтен е – цялата тази мощ, която излиза от теб... Но изцяло разбирах и се сливах с ужаса на своята героиня при тези условия. Тя трябваше да покаже храброст, с цел да се опълчи на Джак Стоун, и аз трябваше да го изиграя.

Трябваше ли да работиш доста с Риз Ахмед?

Не разясня! Не желая да издавам нищо от историята! Но беше ужасно, че той беше в Ню Йорк. Аз в действителност го познавам от университета, тъй като бяхме в Оксфорд едновременно и се познаваме оттова. Затова беше доста необичайно, когато трябваше да се появим в едно и също шоу. Има и други детайли в шоуто, които са английски и са снимани към мястото, където пребивавам, тъй че, да – имахме и няколко празненства у дома!



 

Save
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР