Вече ви показахме страхотни шопинг находки както с класическите черни

...
Вече ви показахме страхотни шопинг находки както с класическите черни
Коментари Харесай

10 пухкави палта, които ще направят стайлинга ви по-впечатляващ

Вече ви показахме страхотни шопинг находки както с класическите черни палта, по този начин и с тези, които най-общо назоваваме camel. Класически, семпли, елегантни – с тях сме сигурни, че както елементарно ще ги комбинираме с облеклата си, по този начин и че ще изглеждаме доста стилно, даже и в случай че сме заменили ботушите с кецове. Този път обаче сме подготвени да прибавим щипка прохлада в мрачните дни, които са единствено първоначално си. Правим го с палтата от неестествен косъм или каракул, които също така могат да бъдат както в неутрални тонове като бежово, екрю или черно, по този начин и ярки – зелено, алено и даже лилаво.

Точно те са днешното ентусиазъм за стайлинг концепциите, които ви демонстрираме, тъй като празничните вечери са в разгара си, а едно такова палто може да добави всеки вечерен стайлинг и да го направи още по-уау. От една страна, когато имаме връхна дреха в по-наситен цвят, може да пробваме монохромен тоалет, изключително в случай че не сме сигурни с какво друго да го комбинираме. От друга страна, в случай че облеклата са в неутрални тонове, то пухкавото палто веднага ще се открои и ще добави страховит акцент в цялостната визия.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sonia Lyson (@sonialyson)

Този вид връхни дрехи могат да се носят и в всекидневието в композиция с дънки или карго панталон. Моделите от кожа също са доста подобаващи за него, изключително в случай че са в черно. В същото време бихме пробвали и вид с права сатенирана пола или сатенирана рокля вид „ нощница “, тъй като този контрастност на материи наподобява доста стилно, въпреки и не толкоз практично от време на време. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

 
10 шопинг находки с ботушите над коляното, които носим и тази зима

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР