Вече в продължение на 3 десетилетия златното футболно поколение от

...
Вече в продължение на 3 десетилетия златното футболно поколение от
Коментари Харесай

Илиана Раева ще е част от журито на „Денсинг Старс“

Вече в продължение на 3 десетилетия златното футболно потомство от 1994 година не слиза от екраните на родните малките екрани, а пролетният сезон е следващото доказателство за въздействието им в публичния живот и до през днешния ден. Гвоздеят на програмата на Нова тв ще е голмайсторът Христо Стоичков, който ще вземе присъединяване в „ Като две капки вода “. Половинката на приятеля му Наско Сираков – Илиана Раева пък ще е част от най-пищното шоу на bTV –  „ Денсинг Старс “

 

Изглежда обаче двете конкурентни медии са се договорили да не си подливат вода по толкова жесток метод, че да вкарат сходни излъчвания в директна конкуренция, или пък са решили, че няма смисъл да затрудняват феновете по този метод. В последна сметка стана ясно, че „ Капките “ ще се излъчва в понеделник, а „ Денсинг Старс “ – във вторник.

 

Стартът на шоуто за двойници ще е ден преди да тръгне общоприетият формат и ще подгрее феновете с благотворителна вечер в помощ на децата, жертви на принуждение. Участие в нея ще вземат звезди от предходни издания на предаването, а водещи, както нормално ще са Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, само че пък журито ще е по-специално.

 

Основната звезда в него ще е Христо Стоичков. Изглежда Камата има отношение към планове, продуцирани от Маги Халваджиян, в които водещ е Димитър Рачков. Освен, че е снимал редица реклами с Рачков, Стоичков гостува постоянно в предаванията му. Обикновено в журито на предаването се канят актьори, защото се правят оценка артистични осъществявания, само че поради, че този формат е благотворителен, а спечелилият ще бъде избран от публиката, присъединяване на неспециалист не е проблем. Освен това надали ще е толкова комплицирано да се дефинира кой от имитаторите се приближава повече до оригинала и кой не, защото това е очевидно с просто око и при обикновено съпоставяне.

Другата огромна звезда, която ще вземе присъединяване в специфичния епизод на „ Капките “, е Мария Бакалова. Както към този момент стана ясно половинката й Валери Григоров пък ще взе участие в „ Денсинг Старс “ по bTV. Припомняме, че съгласно мълвата двойката са се разделили, защото Мария Гроздева не харесвала снаха си. Те обаче надали ще пропуснат да се видят при идването на Бакалова у нас. Другите двама членове на журито са актрисата Елена Петрова и продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян. От идващия епизод мястото си в журито ще заеме и Веселин Маринов.

 

Тази пролет в малките екрани ще журира и друга спортна легенда – някогашната шампионка по художествена гимнастика и настояща председателка на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева. Тя ще блесне в „ Денсинг Старс “ по bTV.

В журито на предаването влиза и друга огромна звезда от съдиите в предходните сезони, която обаче феновете са позабравили, защото в в последно време не се е появявала на родния екран – Галена Великова. Тя от дълго време се изявява главно в южната ни съседка – Гърция, само че се прибира у нас особено поради формата.

 

От медията показват, че е лицензиран интернационален арбитър по латиноамерикански и общоприети танци, европейски вицешампион, петкратен първенец на Гърция по латиноамерикански танци, хореограф и треньор, а също така е и квалифициран правист и лекар по танцова терапия.

 

Любопитното е, че тази година от надпреварата ще отсъстват „ нормалните обвинени “ Алфредо Торес и Памбос Агапиу. Вместо тях в журито ще влезе нова за феновете двойка – първенците по танци Франциска и Томас Папкала, които са съпрузи. Тя е българка, а той – поляк.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР