Вече сте усвоили маникюра вкъщи. Можете да оформята ноктите си

...
Вече сте усвоили маникюра вкъщи. Можете да оформята ноктите си
Коментари Харесай

Въздух под гел лака? Ето защо се случва и как да го избегнете?

Вече сте усвоили маникюра у дома. Можете да оформята ноктите си съвършено, знаете по какъв начин да ги изпилите и загладите добре и можете да се лакирате безпрепятствено и напълно. Време е за идната стъпка: гел лак. Това е моментът, в който нещата стават по-трудни.

Независимо какъв брой пъти сте следили по какъв начин маникюристът ви лакира ноктите ви, да го извършите сами не е лесна работа. Процесът е по-сложен от лакирането с елементарен лак, тъй като доста неща могат да се объркат. Повечето дами следват стъпките доста стриктно- изпилване на нокътната плочка, нанасяне на обезмаслител, основа, цвят, топ. Но постоянно влиза въздух под гел лака и 3 дни по-късно той пада.

 Въздух под гел лака? Ето за какво се случва и по какъв начин да го избегнете? unsplash

Ето какво се случва и по какъв начин да го избегнете:

Най-честият проблем при домашния гел лак е, че дамите не знаят какво количество лак да нанасят. Обикновено, казусът идва от това, че нанасяме прекомерно пълен пласт лак. Това прави лака по-гъвкав и под него елементарно влиза въздух и той се бели. Не бива да прекалявате с количеството лак. Светлината би трябвало да доближи до всеки пигмент от лака, с цел да може да се втвърди добре.

Решението
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР