Вече сме в разгара на месец август и за представителите

...
Вече сме в разгара на месец август и за представителите
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 13 – 19 август 2018

Вече сме в разгара на месец август и за представителите на зодиака следва една топла, динамична и вълнуваща седмица. Вижте подробна астрологична прогноза за новата седмица, направена от Петя Георгиева.

Овен

Събитията в идния интервал ще са разнородни и в по-голямата си част приятни. Ще се постанова понякога да променяте проектите си, само че то ще е по ваша воля и ще го вършиме, с цел да отделите повече време за отмора и развлечения, тъй че няма да се отрази отрицателно на настроението ви.

Най-вероятно по концепция на приятелите си ще извършите едно-две къси пътувания, които ще поддържат тонуса ви на равнище. Възможно е също по този начин да участвате в някаква форма на образование, която в началото ще прецените като обикновена, само че след това ще се окаже потребна. Контактите ще са пълноценни и безконфликтни.

Телец

Топлото време подготвя към мързел, а представителите на вашия знак, които по този начин или другояче не обичат да бързат, на моменти ще са по-мудни от нормално. Освен това представителите на вашия знак са известни с пословичното си самообладание и през тази седмица в действителност никой няма да успее да ви извади от равновесие, даже в случай че особено се старае да го направи. Ще приемате с усмивка и състрадание дори капризите на членовете на фамилията.

Освен спокойни ще сте и разсеяни, тъй че проверявайте движимостите и предметите си преди излизане от къщи или преди да тръгнете на път. Избягвайте местата, където има скупчване на доста хора, както и контактите с непознати. Колкото и да сте търпеливи, в случай че ви откраднат нещо, сигурно ще излезете от зоната на комфорта си и съществено ще се вбесите.

Близнаци

Изобщо няма да ви е скучно през тази седмица. Ще имате много работа, само че ще имате и опция да се забавлявате по автентичен метод. И тъй като ще сте в положително въодушевление и усмихнати, с каквото и да се захванете, ще ви се получава доста добре. На работното място ще подскажете на сътрудниците хрумвания, подобаващи за справяне със усложненията им. Възможно е да получите и спомагателни финансови приходи. Няма да са доста, само че все ще е нещо.

Ще прекратите остаряла кавга и ще подобрите връзките си с някого, на който държите, само че от известно време сте в спор. Контактите на всички равнища ще са източник на позитивни страсти и ще покачат известността ви.

Рак

Най-важните решения и занимания ще са свързани с финансите ви. Често диалозите и разискванията ще бъдат точно на тематика „ пари “. Слушайте и наблюдавайте деликатно какво се случва към вас. Ще се окажете в удобна позиция да поискате по-висока заплата или по-солиден хонорар, тъй като работата ви ще получи висока оценка и позитивни мнения. Преодолейте непотребната невзискателност и предявете претенциите си в точния миг, с цел да получите позитивен отговор.

Събеседниците ви също ще са доброжелателни. Вслушайте се в рекомендациите им, ще е доста потребно за вас. И с цел да е „ цялостно щастието “ персоналните връзки също ще са спокойни и изпълнени с реципрочност.

Лъв
Глобално видяно за вас тази седмица ще премине в грижа за хубостта. Красотата на всички места и във всичко. Ще разполагате с задоволително свободно време, с цел да подобрите интериора вкъщи. Ще извършите промени, които ще са плод на инцидентна хрумка, само че ще се окажат доста привлекателни. По гледище на приятелите ще се погрижите и за външния си тип. Експериментите ще са толкоз сполучливи, че ще ви завоюват нови поклонници.

Работата ви ще е повече от нормално заради отсъствието на сътрудници, които са в отпуска, само че това напълно няма да ви затрудни. Даже в противен случай, и на работното място ще съумеете да „ разкрасите “ ситуацията. Добрите резултати ще се отразят позитивно на настроението и енергетиката ви като цяло.

Дева

Намалете темпото и бъдете подготвени да променяте графика си гъвкаво. Нищо няма да е толкоз незабавно, че да ви принуди да се лишите от отмора, тъй че във всяка свободна минута си осигурявайте наличие в желана компания или се отдавайте на обичаните си занимания. Когато времето не е уместно за другарство с природата можете да се насладите на развлечения с интелектуална устременост.

Предстоят забавни настоятелен срещи, на които ще можете да презентирате концепциите си и да потърсите съдействие. Може да не получите предстоящото утвърждение незабавно, само че напълно скоро ще ви зарадват с позитивен отговор на поставените от вас въпроси.

Везни

Гледайте единствено напред. Забравете старите компликации и неуспехи. Каквото и да се е случило преди време през тази седмица ще разберете, че нито е било съдбовно, нито е било вследствие на ваши неточности. Изобщо, контактите ви ще са интензивни и в процеса на всякакви неофициални диалози ще получите друга по тип и темперамент информация. Като „ свържете “ чутото от разнообразни източници ще стигнете до изводи, от които ще можете да се възползвате.

Романтичните страсти в избрана степен ще са изненадващи, само че и обнадеждаващи. Независимо дали сте във връзка или не някой ще потърси поддръжката ви. Единственото, за което би трябвало да следите е да не би с реакцията си да дадете подправен сигнал и напразни очаквания на персона, стремяща се да „ дръпне струните “ на нежната ви душа.

Скорпион
Когато всички мислят за отмора, вие пренебрегвате общата наклонност и мислите най-вече за работа. През тази седмица ще постигнете високо равнище на персонална организация и, с помощта на истинските си решения, ще отхвърлите голямо количество задания, освен това доста по-бързо от нормално. Ще получите и спомагателни доходи, които ще са доказателство, че е имало за какво да си давате напън.

Споделяйте и обсъждайте всичко с обичания човек. Бъдете дружно в свободното време. Ще освежите връзките и ще стабилизирате връзката си. Дори да е имало някакви несъгласия, те по натурален метод ще изгубят остротата си.

Стрелец

Нищо не отлагайте за по-нататък. Периодът ще е динамичен и ще има от всичко „ по доста “, както нормално ви пожелават за празници. Разликата е единствено в това, че този път и работата ще е доста, и незабавните задания ще са доста, и претенциите на околните ще са доста, и условията на шефа ще са доста.

Но за целенасочени хора като вас това не е ужасно. Ще се справите и ще се радвате на позитивни резултати, също доста. В тях влизат пари, авторитет, пътувания, запознанства… Само часовете, изпълнени с романтика няма да са доста, само че скоро ще имате опция да компенсирате.

Козирог
Не се престаравайте ненужно. Желателно е да работите с умерено движение и да не се пробвате да контролирате всичко и всички. Дайте опция както на сътрудниците, по този начин и на околните си да бъдат независими. По този метод ще са и по-отговорни. Обстоятелствата ще са удобни за въвеждане на новости в бизнеса или професионалната сфера. Опитайте се да измененията методите на работа и да не разчитате на общоприети решения.

Не вярвайте на устни обещания, подсигурявайте покупко-продажбите си с писмени контракти, изключително когато става дума за финанси. Отстоявайте мнението си, само че без да го натрапвате на околните. В персонален проект не се чакат стресиращи промени.

Водолей

На моменти евентуално ще се чувствате много необичайно. Може би ще ви се желае да се усамотите, да се отдадете на обичаните занимания, да ограничите контактите. Добре, но няма да ви се получи. Някой непрестанно ще се пробва да притегли вниманието и да завоюва благоразположението ви. И то тъй като всички знаят, че представителите на вашия знак са изобилен източник на свежи хрумвания и положително въодушевление. Помислете добре дали си заслужава да променяте проектите си, единствено с цел да отговорите на нечии упования.

Ще се наложи да се заемете с непозната задача, от която обаче ще получите спомагателни доходи или друга облага, обвързвана с професионалния ви статус. Ако желаете да си осигурите пълноценна отмора, то организирайте си ежедневна разходка или друго забавление единствено в компанията на обичания човек.

Риби

В случай, че най-сетне сте решили да се насладите на заслужена отпуска, то позволете си някои глезотийки, които ще стабилизират енергетиката и оптимистичното ви въодушевление за дълъг интервал от време. Малко разкош и комфорт няма да са ви непотребни. Не е нужно да сте разточителни, само че пък и не е потребно да „ се стискате “. Не след дълго ще възстановите изхарченото. Ако пък сте в групата на работещите, то занимавайте се най-вече със своите отговорности и не отвличайте вниманието си непрестанно в друга посока, просто тъй като някой ви е помолил за помощ. С други думи не подценявайте персоналните си ползи за сметка на непознатите.

Стари другари ще ви посетят или пък ще ви поканят да се забавлявате някъде дружно. Прекрасна опция да разчупите монотонния темп и да прогоните скуката. Ако не позволите да ви въвличат в интриги, мероприятието ще е с благополучен край. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР