Вече приключи и трети сезон на Ергенът“, но начина по

...
Вече приключи и трети сезон на Ергенът“, но начина по
Коментари Харесай

Магдалена: Алек и майка му са измислили този сценарий

Вече завърши и трети сезон на „ Ергенът “, само че метода по който това се случи продължава да вълнува почитателите му. Разбираемо максимален интерес има към двете финалистки Магдалена и Надежда. От свое лице Маги описа по какъв начин вижда всичко атова, което й се случи.

Гледам да се укротявам, само че съм и ядосана, тъй като един човек си разреши да си направи смешка освен с мен, само че и с още 26 девойки и да изгуби времето на всички ни. Особено на мен и на Надежда, тъй като стояхме до дъно. Това нито е смешно, нито занимателно. Аз съм безусловно шокирана и това е напълно съществено, тъй като това, което виждам след последните му изяви това е напълно различен човек. Това е злият брат-близнак на Алек, няма нищо общо с индивида, с който общувах два месеца.

Същото мнение има и за неговата майка, която е показала лицемерие.

Според мен мама Ксения е била осведомена с този сюжет. Според мен родителите му не са били съгласни с присъединяване му. Според мен майка му се уплаши, че сюжетът не върви по този начин, както са го замислили. Затова тя го заплаши с шамарите на татко му. По никакъв метод не усетих мама Ксения да не ме харесва дори в противен случай. След това на синхрон се трансформира в друга жена. Явно и двамата са идентични, по тази причина съм и толкоз ядосана. Не можеш по този начин да си играеш с възприятията на хората.

`); break case width


Той ми говореше за обич, не мога да допускам, че сега седи и отхвърля тези неща. Казваше ми, че ме обожава. Сега погледа му е празен, аз този човек не го познавам. В момента съм гневна, както на Александър, по този начин и на всички, които позволиха това.

 
Коментарите на хората са в същата посока.
Крушата не пада по-далеч от дървото! Това мога да кажа за мама и синче. Колкото нея я видяхме и демонстрираха груба, безскруполна, егоистична, лицемерна и … другото ще си го премълча, толкоз и той е същият! Мамин синковец. Падна ми в очите! Браво на продукцията за положителния облик, който му построиха. Истинското му лице е лице на инфантил.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР