Вече обърнахме внимание на това колко секси беше Хали Бери

...
Вече обърнахме внимание на това колко секси беше Хали Бери
Коментари Харесай

Защо Хали Бери е била с три счупени ребра

Вече обърнахме внимание на това какъв брой секси беше Хали Бери на международната премиера на " Джон Уик 3 " в Ню Йорк. Понякога просто оставаме с чувството, че тази жена не остарява.

Колко секси беше Хали Бери на премиерата на " Джон Уик 3 "

Киану Рийвс също ѝ правеше компания, несъмнено

В третия филм за Джон Уик пък ще ни го потвърди за следващ път. Пред Entertainment Weekly актрисата споделя, че подготовката ѝ за " Джон Уик 3 " е била на друго равнище. Това звучи много мощно в случай, че е взела участие в много екшън филми, измежду които са " Не умирай през днешния ден " (2002 г.) и " Жената-котка " (2004 г.), и несъмнено не ѝ е за първи път.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry) на Май 7, 2019 в 11:02 PDT

Бери споделя, че за гореизброените филми е упражнявала във фитнеса, даже ѝ се е наложило да научи капоейра. Тренировките за " Джон Уик 3 " обаче стартират цели шест месеца преди фотосите да започват и са били пет пъти в седмицата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry) на Апр 29, 2019 в 10:12 PDT

И тук не става дума единствено за фитнес. " Тренировките включваха пукотевица с оръжие, айкидо и други разнообразни бойни спортове ", добавя актрисата. По време на подготовката си тя е счупила цели три ребра. В този миг споделя, че е мислила, че ще я извадят от кино лентата и ще я заменят, само че това не се е случило, тъй като режисьорът е държал точно тя да извърши ролята.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от John Wick: Ch 3 - Parabellum (@johnwickmovie) на Май 13, 2019 в 3:13 PDT

Най-странното е, че даже няма визия по какъв начин се е стигнало до счупванията, само че знае, че била в петия месец от подготвителния си режим и тялото ѝ мъчно е издържало на натоварванията.
 John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Киану Рийвс, Хали Бери и нов филмов откъс на третия филм за Джон Уик
Нов смъртоносен филмов откъс на третия филм за Джон Уик

Ще стане много напечено

Във кино лентата Хали Бери ще изиграе София - остарял прочут на Джон Уик, от който той търси помощ. Актрисата пък въобще не съжалява за счупените ребра и болката, която е претърпяла. Една от аргументите е, че Киану Рийвс ѝ е декларирал още преди фотосите да стартират, че ще ѝ се наложи да работи както в никакъв случай до момента, само че крайният резултат ще си заслужава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР