Вече могат да се преброят часовете, които остават до избора

...
Вече могат да се преброят часовете, които остават до избора
Коментари Харесай

Вярвам, че българите са мъдри хора и на 4 април ще вземат правилното решение

Вече могат да се преброят часовете, които остават до избора ни за новите лица, които ще ни съставляват в 45-то Народно заседание. Предлагаме Ви един диалог с водача на Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване Красимир Каракачанов.

Г-н Каракачанов, в навечерието сме на закриването на предизборната акция, какъв извод бихте създали?

Това беше една доста странна предизборна акция. Такава, каквото до момента на сме виждали, тъй като сме във време, в което се борим с пандемията от COVID-19. За нас от Вътрешна македонска революционна организация мога самоуверено да кажа, че тази акция беше положителна, тъй като за нас е значимо всичко, което свършихме. А ние свършихме много.

Едно е несъмнено, че в тази акция си проличаха парашутистите, " новите спасители ", опитите за външна интервенция. Пролича си мръсната и отричаща всичко акция на избрани " борци " против системата, които ще ни освободят. Само дето същите тези борци до оня ден управляваха. От 30 години се занимавам с политика, постоянно е имало оплюване, но до момента не съм виждал толкоз обидна и компроматна акция от избрани субекти. Което приказва единствено за себе си и е хубаво българите да се замислят кой желаят да ги ръководи - тези, които водят градивна и положителна акция, или тези, които плюят по всичко (включително и по държавни знаци и институции) и опъват черни чаршафи. Аз имам вяра, че българите са мъдри хора и на 4 април ще вземат вярното решение.

Тема от последните дни е Докладът на Държавния департамент на Съединени американски щати. Вие изказахте остра позиция по тематиката, а точно че някой е давал изкривена информация на тези, които са писали Доклада.

Няма по какъв начин да не е остра, тъй като се базира на истината, тъй като е явно, че хората, писали Доклада очевидно не са чели задоволително история. Само ще подчертая, че във Вашингтон през 40-50-те години в отчети на Централно разузнавателно управление на САЩ се написа, че в днешната Северна Македония живеят българи. Така че леко е шизофренично в този отчет да ни приказват за македонско малцинство в България. Това е неуместно, защо македонско малцинство в България пишат? Аз персонално подадох сигнал до основния прокурор за двете сепаратистки организации, които правят рискова активност за открит фракционизъм.

Този случай е следващият, в който всякакви грантаджийски НПО-та плюят по България. Неслучайно Вътрешна македонска революционна организация в 44-ия парламент предложи промени в ЗЮЛНЦ, за да може страната да има надзор върху тези НПО-та, които се финансират от всякакви соросоидни организацийки. Както ние, като политици, се отчитаме непрекъснато за всяка една наша смяна в имотно и финансово положение и заявяваме всичко, по този начин би трябвало да го вършат и тези НПО-та, които получават финансови тласъци от вън. Защото след това когато излезе ей подобен отчет като този, и забележим, че е писан с помощта на еди-кое си Неправителствени организации - ще знаем кой се пробва да ни постанова непознатите си идеологии.

Г-н Каракачанов, за какво съперниците Ви непрекъснато отварят тематиката за армията?

Е, по какъв начин за какво, тъй като ги е гняв. Защото съумях да прекатурна наклонността от нулево предпочитание да бъдеш част от Българската войска към невъобразим от години интерес, в това число на младежи, включване в редиците на армията.

Ако до преди моя мандат по-малко един човек се е борил за място в армията, в този момент за едно място аплайват 4 души. Вдигнахме заплатите на бойците с 48%.

Постигнахме баланс във въоръжението на всички типове въоръжени сили, закупува се техника и за Военновъздушни сили, и за сухопътни и Военноморски сили. Защитавам правилото да ремонтираме, модернизираме и поддържаме всичко, което може, в български фабрики. Модернизирайки техниката в България, подкрепяме българската военна промишленост и парите остават в българската стопанска система, а не в непознати компании, както е било до момента.

За мен армията е един от стожерите на нашата нация и го чувствам освен като дълг, тъй като съм боен министър, ами и като персонално възприятие да върна престижа на Българската войска.

Нашите съперници колкото и да си приказват, не могат да извърнат обстоятелствата в друга посока. Все отново, както споделих - тези борци могат единствено да плюят и нищо друго.

В идващото Народно заседание с кого бихте работили от Вътрешна македонска революционна организация?

Ние сме от тези политици, които в никакъв случай не си сменят политическата идеология - ние сме Вътрешна македонска революционна организация и както постоянно сме заявявали - подготвени сме да седнем на една маса с всички, които са рационални, които милеят за България и не се споделят Движение за права и свободи. Трябва да има разговор и всички политици да се обединят към това по какъв начин България да излезе от тази рецесия и да върви самоуверено напред. За страната ни и българския народ е належащо, който и да е на власт да бъдат обрисувани 5-6 съществени целта и да се следват праволинейно. За нас от Вътрешна македонска революционна организация един от неотложните въпроси е оправянето на демографската рецесия.

Вие сте историк, лекар по интернационално право и интернационалните връзки. Кажете по какъв начин виждате България и района след 50-100 години.

Как ще се развива страната ни е обвързвано тъкмо с това, за което говорихме по-рано. Изключително значимо е на власт в България да има хора, които са български патриоти, наблягам български, и да слагат националния интерес над всичко. И следвайки значимите за българите въпроси, в това число и за сънародниците ни зад граница, поставяйки в действителност " България над всичко ", работейки по значимите за обществото ни цели, ние в действителност можем не просто да дръпнем доста напред и в демографски, и в стопански проект, а да станем незаобиколим фактор и мощ освен на Балканите, а и в Европа, и в света. А това ще докара и до решаването на доста външнополитически въпроси, стоящи на дневен ред.

Само и само от нас, българите, зависи по какъв начин ще се развива страната ни. Затова приканвам хората в неделя да излезнат и гласоподават, дано не си мислят, че не е значимо. Напротив, значимо е - излезте и изберете не просто Вашата партия и Вашия претендент, а изберете какво да бъде бъдещето на всички българи и България.

Съдържание: Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално движение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР