Вече 12 ден 25-годишният Емил Боев, който изчезна след фестивала

...
Вече 12 ден 25-годишният Емил Боев, който изчезна след фестивала
Коментари Харесай

Емил Боев е в неизвестност 12-и ден, брат му съобщи информация за издирването

Вече 12 ден 25-годишният Емил Боев, който изчезна след фестивала " Сурва " в Перник, е в неопределеност.
Близки, доброволци, спасители, пожарна, полиция и водолази обхождат града и покрайнината. За момента, обаче, без резултат. 
В профила си във Facebook братът на Емил, Мартин Боев, разгласява информация, че за дните през седмицата стопират обходите. Той обаче прецизира, че това не значи, че са се отказали от издирването му. 
" Идеята ми е на този стадий да създадем уикенда отново един ударен обход, с график, с явен маршрут, който ще постна тук и в групата и с ясна връзка. Ще употребяваме тези делнични дни с цел да измислим къде тъкмо, и по какъв метод, като незабавно щом е ясно ще се постне в групата с цел да се дообсъди ", написа Мартин.
Той насочи зов към хората да не стопират да популяризират информацията за брат му.
" Просто за мен е доста значимо да го вършим ефикасно и свястно - аз се апелирам и надявам да не е на открито по тези времена, нито пък към този момент имаме някаква сериозна индикация че е. Моля ви, в случай че някой има оферти, отзиви и рецензии, дано са тук изпод, с цел да можем ясно да разберем по какъв начин да създадем цялото нещо по-добро, което е най-голямото ми предпочитание ", написа още той.
Междувременно с това, Мартин разгласява видео на брат си, на които се вижда какъв брой грижлив човек е. 

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР