Вече 100 дни продължителната геноцидна война на Израел срещу Газа

...
Вече 100 дни продължителната геноцидна война на Израел срещу Газа
Коментари Харесай

Гледане на пазителите: 5-те D на политиката на САЩ в Близкия изток

Вече 100 дни продължителната геноцидна война на Израел против Газа тласна Близкия изток в нови орбити на гибел, опустошение и непрестанно възходящи страхове от по-голям безпорядък да вървя след. Последните 10 дни ни донесоха още един повтарящ се театър от актуалното завещание на арабско-израелските конфликти: районна обиколка на държавния секретар на Съединените щати за „ усмиряване на нещата “.

При обиколката на района Антъни Блинкен – споделиха ни – имаше четири цели: да понижи барабанния темп на идния районен пожар, да усили филантропичната помощ за Газа, до момента в който палестинците изчезват под гладната блокада на Израел, да понижи броя на убитите палестинци и ранени от геноцидните ежедневни бомбардировки на Израел и проучете по какъв начин политическите съглашения след прекъсването на боевете могат да стартират договаряния за постоянен, кротичък район.

Това звучи благородно и рационално – може би за индивида на Луната. Малко хора на Земята, които наблюдават Близкия изток и познават съвременн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР