Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов – Бояна, води дългогодишна

...
Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов – Бояна, води дългогодишна
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов роптае: Кобрата ме вмириса на кебапчета!

Вдовицата на починалия предприемач Стефан Шарлопов – Бояна, води дългогодишна борба с Кубрат Пулев поради ориенталския ресторант на боксьора „ Саут парк “, ситуиран на входа на софийския Южен парк откъм влиятелния бул. „ Витоша “, научи „ Уикенд “ от отдадени в битово-кулинарната драма.
 

Знойната русокоска населява с децата си изящен апартамент, ситуиран върху цялостен етаж в тузарската жилищна постройка на ъгъла на бул. „ Витоша “ и ул. „ Бяла църква “. Топ парцелът в 9-етажната постройка, разполагаща с басейн, фитнес и СПА център на първия етаж за общо прилагане на ВИП жителите й, беше платен от Стефан Шарлопов за първородната щерка Ева от първия му брак. След изненадващата гибел на милионера през февруари 2018 година, в баровското жилище заживяха вдовицата Бояна с три от четирите й деца – щерка й Стефани и близнаците Георги и Илия.

Катран в гламурното ежедневие на Бояна Шарлопова обаче хвърля кухнята на ориенталския ресторант „ Саут парк “. Заведението е ситуирано тъкмо против жилищната постройка и въпреки двата обекта да са разграничени от ул. „ Бяла църква “, въздуховода на ресторанта изпраща миризмите от скарата непосредствено в богаташкия дом на Шарлопова.

„ Кобрата ме вмириса на кебапчета! Заради миризмата на печено месо не разтварям прозорците на жилището си. Вече се отхвърлих да пущам сигнали до институциите, не обръщат никакво внимание. Съседите също не желаят да се разправят с Пулев, всички отхвърлиха да се инициира подписка за затварянето на ресторанта “, жалва се пред другари Бояна Шарлопова. Тя обаче не желае да се разделя с жилището си, защото била влюбена в гледката към планина Витоша, която се разкрива от прозорците. За жал на заможната вдовица, тя не може да се наслаждения на успокоителния звук, приближаващ от фонтана на входа на Южния парк, тъй като аромата на кебапчета и кюфтета я връхлита незабавно щом отвори френския си прозорец.

Бояна Шарлопова, щерка на неотдавна умрелият оперен артист Нейо Кехайов, наследи лъвския къс от хотелската бизнесимперия на мъжа си Стефан Шарлопов след гибелта на българския Доналд Тръмп през февруари 2018 година Семейството има пет първокласни хотела в България и един в Германия - 5-звездния парк-хотел „ Пирин “ в Сандански, хотелите „ Янтра “ (Велико Търново), „ Мургавец “ (Пампорово), „ Девин “ и туристическия комплекс „ Созополис “ в Созопол, както и хотела „ Палменвалд “ в немския климатологичен курорт Кнайп. Бояна Шарлопова обаче се изпокара за пари с първородната щерка на починалия си мъж Ева, която беше изпълнителен шеф на „ Шарлопов груп “ и към днешна дата не е доста ясно по какъв начин тъкмо е поделено наследството и бизнеса. Мълви се, че вдовицата бързо се впуснала в нови случки с надарени по всякакъв начин младежи, което разстроило огромната дъщеря на Шарлопов от предходен брак.

Що се отнася до Кубрат Пулев, то известният състезател и повторен несполучлив кандидат за международната боксова купа закупи ресторанта на входа на Южния парк от турския кръчмар Зеки Йохсюз през 2014 година Официален притежател на заведението се води сириецът Худа Отман, само че е обществена загадка, че Кубрат е действителният началник. Ориенталският ресторант се радва на непрекъсната заможна клиентела, изключително през топлите месеци на годината, когато външната градина може да се употребява. Посетители на заведението настояват, че там се подготвят най-вкусните специалитети от агнешко месо и турски и арабски кебапи. Живущите в близост обаче безшумно роптаят против ресторанта, защото вечер там се събирали да гуляят десетки шумни спортисти от силовите спортове и постоянно се стигало до шумни спречквания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР