Вдовицата на първия президент на Русия Борис Елцин, която се

...
Вдовицата на първия президент на Русия Борис Елцин, която се
Коментари Харесай

Съпругата на Борис Елцин пише книга с кулинарни рецепти в самоизолация

Вдовицата на първия президент на Русия Борис Елцин , която се самоизолира от две седмици, 88-годишната Наина Елцина, работи по книга с кулинарни предписания. Тя заяви това за ТАСС.

" Опитвам се да провеждам деня си. Сега работя върху книга с кулинарни предписания. Обичам точността, тъй че ревизирам, уточнявам, допълням всяка рецепта 100 пъти. Работата върви постепенно ", сподели Елцина.
Наина Ельцина –​ о самоизоляции: «Работаю над книжкой кулинарных рецептов»
— Ельцин Центр (@yeltsincenter)
Според нея, когато околните й се пробвали да я убедят да съблюдава карантината, тя се съпротивлявала. " Но дъщерите ми демонстрираха неизменност, не оказаха напън върху мен, само че ми дадоха да прочета мненията на експерти - съветски и задгранични. Стана ми ясно: епидемията е в действителност сериозна и заплашва на първо място възрастните хора " , сподели Наина Елцина.

Тя показа още, че прави гимнастика, слуша аудиокниги, поддържа връзка с децата, внуците и правнуците единствено по телефона или по Скайп, намира време за обичаните си домашен работи - шие на шевна машина или готви в кухнята.

Наина Ельцина пишет книгу кулинарных рецептов на самоизоляции. По словам вдовы первого президента России, когда близкие пытались убедить ее соблюдать карантин, она сопротивлялась:
— ТАСС (@tass_agency)
" Много се тормозя за моите съученици и като цяло, за всички мои връстници, които през днешния ден са в най-голяма заплаха. Надявам се, че не са сами и в тези сложни моменти има кой да им помогне. Бог да ни благослови да преживеем тези сложни времена без загуба “, добави Наина Елцина.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР