Вдовицата на Мартин Божанов-Нотариуса - Гергана Божанова, отговори на обвиненията,

...
Вдовицата на Мартин Божанов-Нотариуса - Гергана Божанова, отговори на обвиненията,
Коментари Харесай

Вдовицата на Нотариуса проговори след тежките обвинения на дъщеря му, ще я лиши ли от наследство

Вдовицата на Мартин Божанов-Нотариуса - Гергана Божанова, отговори на обвиняванията, които предходната неделя насочи в ефира на Нова телевизия щерка му.

БЛИЦ напомня , че Мария Божанова съобщи, че се вършат опити да бъде лишена от завещание и да бъде изолирана от бизнеса.

Ето какво дава отговор в позиция до Нова телевизия Гергана Божанова:

Предприех законна процедура по осъществяване на заседание на наследниците на брачна половинка ми Мартин Божанов до всеки, от който, в това число Мария, беше изпратена писмена покана с задоволителен период за реакция.

Наложителни са решения по организационни въпроси и въпреки услужливо да се разисква само какво има да се получи, съществуват голям брой настоящи разноски, които прислугвам единствено аз и усъвършенстването им е обвързвано с дейни дейности от страна на наследниците, които досега се състоят в търсене на медийно внимание.

Не считам, че феновете на Нова Тв се интересуват от персонални връзки и се оправдавам, че ефирното време се запълва с сходни тематики.

Направих несполучливи опити за образуване на срещи, в които умерено да се обсъдят всички въпроси и гледни точки и да се вземат общи решения, само че предварителните ангажименти след това не се съблюдаваха и минаха във форма на правосъдни разногласия.

Аз, моите две деца и майката на Мартин сме в бездънен печал и не желаем да взимаме присъединяване в телевизионни излъчвания.

Моля за схващане и почитание от страна на медиите и аудиторията, че зад всяка гибел стои персоналната покруса на околните. Тя е ежеминутна и е по-силна от злободневието, от разочарованието от неналичието на отбрана против похищението над човешкия живот и от сензацията в публичния отзив, които убийството на един човек – наследник, брачен партньор и татко за нас, провокираха.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР