Вдъхновени от новия аромат на Avon - Viva La Vita,

...
Вдъхновени от новия аромат на Avon - Viva La Vita,
Коментари Харесай

Десет романтични италиански ястия

Вдъхновени от новия мирис на Avon - Viva La Vita, който е апотеоз на италианския метод на живот, написахме няколко публикации, които още веднъж да ни припомнят за какво толкоз обичаме Италия и всичко италианско.

Романтичната вечеря за двама е една от най-чистите наслади в живота. 
Да запалиш свещи, да приглушиш светлините, да отвориш бутилка вино, да озвучиш с хубава музика, да сервираш вкусно ядене, а след него и лек десерт, е вълнуващо любовно лутане, което всеки обича!Да живееш живота по този начин, че да изпитваш и даряваш хубави страсти, е специалитет на италианците – тази темпераментна нация, намерила ключа за щастието в насладата от мъничките моменти приятност всеки ден. Италианците обичат храната, музиката, любовта и знаят по какъв начин да разсънят апетитите към удоволствията. Когато става въпрос за сантиментална вечеря, те са в свои води. Няма правила или най-малко са дребни – подберете нещо по-специално, с което да изненадате прелестно и се придържайте към по-леко меню. Все отново сантименталната вечеря е единствено началото на вечерта с нежна развръзка.
За още повече романтика можем да поднесем ястието, ухаещи на привлекателен мирис. Аз бих избрала плодово-флоралния Viva La Vita на Avon, който стопля сърцето и ми припомня за Италия. А вие, девойки?

Ето и кои 10 ястия подбрахме, с цел да честваме живота, любовта и романтиката по италиански: 

 

Паста на фурна с тиквички и сьомга



 

Паста с орехов сос



 

Печено телешко филе с ябълки



 

Черно ризото с морски блага



 

Артишок по римски



 

Палачинки по флорентински



 

Домашна торта " Мимоза "

 

Крем " Забайоне "



 

Сицилиански сладки " бучелати "



 

Панакота



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР