Вдъхновен от футболните страсти и желанието да създаде ново изживяване

...
Вдъхновен от футболните страсти и желанието да създаде ново изживяване
Коментари Харесай

Турнир по футбол на малки вратички

Вдъхновен от футболните пристрастености и желанието да сътвори ново преживяване на обичания спорт, Red Bull показва най-новото допълнение към своeто портфолио от събития – Red Bull Four 2 Score. В тази невероятна игра на футбол, мачовете са с дълготрайност 10 минути, без спирания и без вратар, а головете в първата и последната минута се удвояват. Отборите се състоят от 4-ма индивида + 1 запаса.

Red Bull Four 2 Score е шампионат по футбол на дребни стадиони, който кани всички мъже и дами, фенове на спорта, да вземат участие. Турнирът се играе във формат 4 против 4, без вратар, за интервал от 10 минути.

Отбори са формирани от най-много 5 играча (4 + 1 резерва), като всички участници би трябвало да са на възраст сред 18 и 35 години и да живеят в страната, хазаин на квалификацията. В Red Bull Four 2 Score, головете, маркирани през първите и последните 60 секунди от играта, се броят двойно.

Отборите могат да бъдат напълно мъжки или женски, както и смесени. Играта е подобаваща за всички, без значение от техния опит и умения.

Първите квалификации в България ще се играят на 8-и април в Пловдив, ул. „ Стeфан Стамболов “ 66, регион Южен .

Всеки тим би трябвало да бъде регистриран от капитана си до 02.04, както и всички участници в него да бъдат записани дотогава.

В София квалификациите ще се проведат на 22.04, Winbet Sport & Event Centre, последвани от огромния край на 23.04 на същата локация.

Записванията за квалификацията в София ще бъдат отворени до 16.04.

На финала в София се класират най-хубавите 4 тима от всяка подготовка в двата града (общо 8 отбора).

Националният победител отпътува за Лайпциг, Германия, където ще бъде посетител на футболният тим Red Bull Leipzig и ще има опцията да се състезава за световната купа в първото издание на шампионата световно.

Red Bull Four 2 Score се случва за пръв път в историята през 2023-та година, като 27 страни по света са домакини на шампионата, 8 от които европейски.

Нидерладският футболист на Атлетико Мадрид и лице на Puma, Мемфис Депай е световен дипломат на събитието, а Puma България застава и зад локалното издание на самодейността.

Линк за записване: www.redbull.com/four2scorebg

Може да видите повече информация във Фейсбук страницата на събитието.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР