Вчера Възраждане получи регистрация за участие на изборите. До края

...
Вчера Възраждане получи регистрация за участие на изборите. До края
Коментари Харесай

Костадинов: Вчера Възраждане получи регистрация за участие на изборите, битката ни с престъпното статукво продължава

" Вчера Възраждане получи регистрация за присъединяване на изборите. До края на седмицата следва да се записват и листите ни с претенденти за народни представители. Искам да благодаря на всички 4295 българи, които с подписа си поддържаха организацията ни в съвсем двойно по-кратките периоди за регистрация този път.
Благодаря и на нашите членове, които за следващ път се оправиха ослепително с доброволческата работа по подготовката на документите пред ЦИК - нещо, за което всички останали партии заплащат.
 Костадин Костадинов се снима с Пламен Бобоков и уточни в чии ръце е бъдещето на родината ни Костадин Костадинов се снима с Пламен Бобоков и уточни в чии ръце е бъдещето на родината ни
" Честит празник, българи! Днес бях на няколко празнувания на 24 май, само че най-впечатляващо беше в Двора на кирилицата в първата българска с...
Същевременно подсещам, че борбата ни с незаконното статукво продължава. На 31 май, понеделник, от 9 ч. ще се гледа на последна инстанция (ВКС) делото за възбрана на Възраждане, стартирано по самодейност на ДАНС и Прокуратурата ", във Facebook.
" За втори следващ път, и още веднъж в предизборна акция, ще се наложи да се борим с престъпници-агенти и престъпници-прокурори. Правото и закона обаче са на наша страна, както бяха и предходния път, когато спечелихме в съда, тъй че ще спечелим и в този момент!
Призовавам всеки наш съидейник да бъде с нас в понеделник от 8.30 ч. пред Съдебната палата. Това не е борба за Възраждане, а борба за България, и ние нямаме право да я губим! Защото е пристигнало време разделно - или ние, или те! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР