Вчера във вашето предаване чухме едни твърдения, които показват, че

...
Вчера във вашето предаване чухме едни твърдения, които показват, че
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Как така премиерът ще разпитва главния прокурор? Това е самозабрава!

Вчера във вашето предаване чухме едни изказвания, които демонстрират, че правосъдният министър има някаква информация от голяма важност, която е по подаден сигнал. Чу се, че са взели участие адвокатски адвокатски фирми, близки до. Ето за какво поискахме правосъдният министър да бъде поканен и да даде тази информация на прокуратурата, с цел да си прави тя качествено работата и да забележим дали има такива данни, с цел да забележим кои са тези адвокатски фирми. Това съобщи в изявление за "Лице в лице " по bTV депутатът от Хамид Хамид.

,,Ние декларирахме, че нито един наш депутат от няма отношение към златните паспорти. Всеки, който си разрешава да приказва с клеветите на медийния олигарх Прокопиев, ще изясни с каква информация разполага'', добави той.

По думите му сигналът за злоупотребите със златните паспорти е бил подаден от "лице от изпълнителната власт ", към който сигнал имало документи на съветски, китайски и арабски жители.

Пеевски е лицето, което е най-проверявано в страната. Това държавно управление към този момент направи проверка по реда на Национална агенция за приходите и не може да се прави проверка на проверката. Тук смущаващото е, че финансовият министър разпорежда на данъчните чиновници да правят проверка, а той няма такива пълномощия по закон, т.е. надвишават се и се изземват пълномощия, сподели още Хамид Хамид.

На въпрос дали има доверие в българската прокуратура, той отговори, че "няма причина да нямат доверие " в българската прокуратура, съд и полиция, отбелязвайки въпреки всичко, че "има още какво да се желае ".

,,Обезглавяването на правораздаването не е решение'', уточни Хамид Хамид и добави, че правосъдна промяна не се прави със промяна на основния прокурор.

Накрая той изрази мнение, че министър председателят Петков се "е самозабравил ", щом си е разрешил да разпитва основния прокурор, в случай че в една правова страна с разделяне на управляващите би трябвало да бъде противоположното.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР