Вчера стана един разгорещен дебат в пленарна зала. Започнахме с

...
Вчера стана един разгорещен дебат в пленарна зала. Започнахме с
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Ефектите на антикризисните мерки вече се усещат

Вчера стана един развълнуван спор в пленарна зала. Започнахме с диспути за сътрудниците от Държавна сигурност. Нашият депутат Искрен Митев сподели каква е обстановката с господин Копейкин. Това, което се случи през вчерашния ден, е в действителност неприемливо. Най-жалкото е, че се случи пред погледа на деца, посетители на Народно събрание. Това съобщи Венко Сабрутев от “Продължаваме смяната ” в студиото на Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Антикризисните ограничения на кабинета Петков 104
Той отхвърли да дефинира дали и двамата народни представители би трябвало да бъдат осъдени.

По тематиката с антикризисните ограничения изясни: “В понеделник имаше лидерски съвет, на който се реши антикризисните ограничения да бъдат имплементирани оптимално бързо в актуализацията на бюджета. Предстои нов съдружен съвет, на който би трябвало да се изчистят елементи, с цел да не се вършат промени сред четенията. Целта ни е юни месец това да бъде финализирано в пленарна зала ”.

Според него към този момент се усещат резултатите на антикризисните ограничения на държавното управление. По думите му инфлацията в България не е по-висока от тази в Европа, а цените са нарастнали, тъй като има далавера. Депутатът даде образец с конгрес на притежателите на дребни бензиностанции, които са се оплакали от картел на горивата, само че Комисия за защита на конкуренцията не се е сезирала, макар че е имало нейни представители на форума.

“Задлъжнялостта на страната е намаляла. Има преизпълнение на всяко едно перо ”, безапелационен беше Сабрутев.

“Войната генерира неустановеност на доставките. Няма по какъв начин бизнесът да чака да се върне цената на 2 лева за литър бензин ”, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР