Хелс китчън напусна любимката на зрителите и техен фаворит Царина.

...
Хелс китчън напусна любимката на зрителите и техен фаворит Царина.
Коментари Харесай

Зрителите за Царина: Браво момиче! Ти беше най-достойния участник

Хелс китчън напусна любимката на феновете и техен любимец Царина. Всички чакаха тя да вземе черна куртка най-малкото и да е измежду най-хубавите готвачи. Не съумя да се пребори обаче за нея, само че на открито я чакат нейните другари, които кроят взаимни проекти за бъдещето.

Очаквах, че ще стигна най-малко до черните куртки, сподели Царина след напускането си от Хелс китчън. Каквото и да ставаше аз знаех, че хъса ми, устрема ми, вярата ми ще ме доведат напред.Което не умеех да сготвям го научих, каквото трябваше го научих, знаех, че моята борбеност ще ме поведе по тоя път. Имаше хора, които можеха да готвят, само че нямаха тласъка, желанието да се потвърждават.

Шеф Ангелов ми4 сподели доста хубави думи, подари ми куртката и виждах, че ме е оценил, че беше справедлив.

За най-хубавата си другарка по време на пребиваването в Кухнята на Ада Симона, Царина показа, че е трансформирала първичното си усещане и че тя се е потвърдила като човек, който желае да се развива и да върви напред.

Драми имаше всеки ден, показа Царина. Непрекъснато се карахме когато загубим, изключително стаята. На пружина не може да се спи, аз спах на земята.

След излизането си Царина сподели, че имат проекти да създадат нещо взаимно с Полина и останалите, само че към момента плана е първоначално.

Много позитивна сила изпратиха към нея почитателите на предаването и й благодариха за достойното показване.

Ами те свадите останаха!!! Беше прелестна момиче! Представи се почтено. Сбъдвай фантазии!

Неизменна, нежна красива! Това беше Царина най достойният победител, само че в България не желаят почтени, по тази причина сме и на този хал. Няма да виждам повече това предаване, тъй като останаха единствено противни….

Царина! Най – положителната!!!
И като човек и като готвач! ♥️♥️♥️
Много тъпо, че не оцениха това прелестно момиче!

Ти си моят любимец,Цари! Само напред и нагоре!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР