Клип, заснет в края на булевард България“ в Пловдив на

...
Клип, заснет в края на булевард България“ в Пловдив на
Коментари Харесай

Дама: Тези двамата май си мериха инструментите – на кого е по-малък? (ВИДЕО)

Клип, сниман в края на бул. „ България “ в Пловдив на изхода за Пазарджик, провокира извънредно оживена полемика. На фрагментите се вижда лек автомобил „ Шевролет “, който на първо време нарушава закона за придвижване по пътищата, а след това продължава с внезапно прекъсване няколко пъти.

„ Снимащият да напише и своя номер от горната страна. Едно по-чепато дърво, че и двамата…
На осмата секунда се вижда по какъв начин набива спирачки, а по-късно отива към осевата линия, с цел да не разреши да бъде изпреварен. После потегля да изпреварва против насрещно движещите се коли, с цел да продължи „ огромните неприятности “…

За да е по-ясно: още един път: „ Аз приказвам за по-късно. За затискането не споделям нищо – този си го заслужаваше. Като се е престроил там, ще чака, без да мрънка. После е казусът “, разсъждава консуматор на Facebook във връзка видеото.

„ Да, притискането си беше справедливо, това бих направила и аз, след това снимащият брейкчекна. Това не беше ОК, просто трябваше да си кара. Колкото до отиването до осевата линия, да, не беше позволено изпреварването, само че, когато някой те изпреварва, ти не би трябвало да пречиш на изпреварването, в случай че не виждаш невидима за другия заплаха от такова. Ние не сме контролни органи. С това си деяние само заплаши и двама им. Все отново преди всичко не би трябвало да сътворяваме условия за ПТП. 

И наблягам, държанието на снимания не е законно, не е вярно и не е безвредно, когато имаме информация за такова лице и можем да потвърдим, просто би трябвало да сигнализираме контролните органи, а не да вършим тяхното държание на пътя още по-опасно за нас и другите към нас. За опита за изпреварване при насрещното придвижване даже няма да приказвам. С две думи и двамата си мереха инструментите и не можеха да решат на кого е по-малък “, безапелационна е друга потребителка на обществената мрежа.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР