Вчера се разигра поредното политическо шоу“, така коментира изявленията на

...
Вчера се разигра поредното политическо шоу“, така коментира изявленията на
Коментари Харесай

Излитането в Космоса е ПР подход, а не политическа визия

„ Вчера се разигра следващото политическо шоу “, по този начин разяснява изказванията на водачите на Има Такъв Народ и ГЕРБ някогашният народен представител Владимир Дончев в предаването „ Точно през днешния ден “ на Радио Пловдив.

Той съпостави политическия метод на Слави Трифонов, при който „ не се поема отговорност, а се трансферира на другите “  с модела на ръководство на екс-премиера Бойко Борисов, сподели Дончев.

Сред препоръчаните за министри са Ради Найденов и Любомир Дацов, а Дончев показа, че има „ големи благосклонности към Ради Найденов, който е един от най-хубавите български дипломати и към Любомир Дацов, един извънреден експерт, който съобщи и гражданска позиция по време на митингите “, сподели Дончев. Той разяснява обаче, че сходна гражданска позиция не може да се види при останалите номинирани за министри в оферти от Има Такъв Народ кабинет.

Заради избора на Слави Трифонов за министри се вършат паралели с ръководството на Симеон Сакскобургготски, Дончев обаче е безапелационен, че това съпоставяне „ не е съответно, тъй като Слави Трифонов стои в сянка, а Симеон Сакскобургготски застана с името и престижа си и пое политическа отговорност “.

Адвокатът и някогашен народен представител съобщи още, че желанието на водача на Има Такъв Народ за полет в Космоса е по-скоро ПР метод, а коментарът за строене на автомагистрали и закупуване на 1млн. таблети не са „ политическа стратегия “ .

„ Всички правила на демокрацията и политическия развой сега са загърбени “ , разяснява Дончев за държанието на водача на Има Такъв Народ и добави, че съгласно него държавното управление на Слави Трифонов „ не е транспарантно, а той разчита на негласна политическа мощ, която не е от кръга на протестните партии “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР