Вчера получихме отговор от специализираната прокуратура на наше питане докъде

...
Вчера получихме отговор от специализираната прокуратура на наше питане докъде
Коментари Харесай

Нинова: Спецпрокуратурата е образувала досъдебно производство за строителството на оградата


Вчера получихме отговор от профилираната прокуратура на наше запитване до каква степен стигна следствието за строителството на оградата. От този отговор разбираме, че профилираната прокуратура е образувала досъдебно произвеждане. Това съобщи на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Според Нинова фактът, че това го е направила профилираната прокуратура, значи, че то е формирано за допускане на закононарушения от висши длъжностни лица, тъй като профилираната прокуратура се занимава с този кръг лица.

„ Докладът на ДАНС не може да ни бъде възложен, защото е част от доказателствения материал. В Правна комисия основният прокурор цитира, че в този отчет има констатации за завишаване на цените и за неупражнен надзор при строителството. Това са два състава на две закононарушения “, сподели Нинова.

„ Всичко, което сме споделили дотук за оградата, това, което беше и част от вота на съмнение за корупция, към днешна дата се удостоверява “, безапелационна бе Нинова.

Тя попита дали държавното управление на Борисов краде от строителството на оградата и отговори, че от това писмо се схваща,че явно да.

„ Очакваме прокуратурата да свърши следствието до край-обективно и длъжностните и политически лица, които са виновни за тази спекулация на оградата, да си понесат отговорност “, моли водачът на левицата.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР