Вчера партията на Герд Вилдерс, защитаваща суверенистки и консервативни позиции

...
Вчера партията на Герд Вилдерс, защитаваща суверенистки и консервативни позиции
Коментари Харесай

Коце Къс: Приятелят ми Вилдерс няма да пусне Денков в Шенген!

Вчера партията на Герд Вилдерс, защитаваща суверенистки и консервативни позиции в Нидерландия, завоюва изборите в страната. Това е отлична вест за нидерландците и много тъжна за българските евроатлантици. Това написа в обществените мрежи лидерът на путинофилите от " Възраждане " Костадин Костадинов.

Защото Вилдерс желае доста от нещата, които желае и Възраждане - предоговаряне на изискванията за участие в Европейски Съюз (в противоположен случай референдум за напускане), отбрана на границите от незаконни емигранти, протекционизъм на локалната стопанска система и отбрана на културата.

Всичко това е наричано по нормалния метод - извънредно десен и проруски популизъм. Нищо извънредно, и все едно, тъй като без значение от пропагандата, Вилдерс завоюва изборите. Сега остава да забележим по какъв начин тъкмо държавното управление на Сорос Денков ще получи поддръжка от Нидерландия за влизане на страната ни в Шенген, при изискване, че то е искрено враждебно на победилата на изборите през вчерашния ден партия. Отговорът, несъмнено, е явен и еднопосочен - по никакъв начин.

Възраждане поздравява Партията на свободата и се надява нашето съдействие да продължи и занапред да се развива. Защото за разлика от Сорос Денков и партиите, които го поддържат, ние имаме съдружници, не господари. И с тези съдружници ще изградим нова Европа, в която Европейският съюз повече няма да съставлява опасност за европейската цивилизация, а България ще бъде пълноправен и почитан сътрудник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР