Инж. Венцислав Атанасов е назначен за член на Управителния съвет

...
Инж. Венцислав Атанасов е назначен за член на Управителния съвет
Коментари Харесай

Попълниха Управителния съвет на АПИ

Инж. Венцислав Атанасов е назначен за член на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура ". Заповедта за това издаде през днешния ден служебният министър на районното развиване и благоустройството инж. Виолета Коритарова.

Инж. Атанасов е магистър по специалността " Пътно строителство " от Университета по архитектура, строителство и геодезия. Пет години - от 2016 до 2021 година, е бил шеф на общинска компания " Благоевград инвест 2016 " ЕООД. Заемал е и разнообразни позиции в частния бизнес.

С назначението на инж. Атанасов се попълня тричленният състав на Управителния съвет на АПИ. Инж. Йордан Вълчев е ръководител, а инж. Стоян Николов - член на Управителния съвет.

Припомняме, че на 10 април - първия ден от встъпването в служба на служебния районен министър, ръководителят на УС на АПИ Ясен Йорданов бе освободен. За краткотрайно изпълняващ бе назначен Йордан Вълчев. От Министерство на регионалното развитие показаха, че повода за това е осъществен вътрешен одит, при който  са открити незаконосъобразни дейности
 Смениха шефа на АПИ
Смениха шефа на АПИ

Одитният отчет е изпратен в АДФИ още на 1 април
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР