Вчера новоизбраният кмет на София побърза да обяви, че съгласува

...
Вчера новоизбраният кмет на София побърза да обяви, че съгласува
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Ръководството на БФС и Борислав Михайлов - оставка!

Вчера новоизбраният кмет на София побърза да разгласи, че съгласува шествие на футболните почитатели и е провел опазването на реда със Столична дирекция на вътрешните работи. За страдание, това не се случи. Центърът на София е сцена на борба, с ранени хора, със запалени контейнери, изтръгнати парапети и хвърчащи бомбички. Това написа в обществената мрежа " Facebook " общинският консултант от групата на ГЕРБ-СДС в СОС Георги Георгиев.

Бившият ръководител на Столичния общински съвет настоя кметът Терзиев и правоохранителните органи да дадат съответна информация за случилото се.

Щетите от този разгром ще го заплащат софиянци, безапелационен беше той.

По думите му, кметът на София носи директна отговорност за безредиците. " Не го споделям аз, общинският консултант Георгиев. Пише го в закона:

" Чл. 44. (1) Кметът на общината:

4. (изм. - Дъждовни води, бр. 65 от 1995 година, изм. - Дъждовни води, бр. 53 от 2014 г.) дава отговор за опазването на публичния ред, като за обезпечаването му издава писмени заповеди, наложителни за началниците на съответните структури на Министерството на вътрешните работи ".

Неадекватна оценка на обстановката и несъответстващи ограничения, които водят до неприятен резултат ", цитира Георгиев.

" София не се ръководи с апели във Facebook и по малките екрани. А от виновници за протичащото се в българския футбол - управлението на БФС и Борислав Михайлов - оставка! ", написа още Георги Георгиев.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР