Вчера на един от най-славните за българския дух празници президентът,

...
Вчера на един от най-славните за българския дух празници президентът,
Коментари Харесай

Караянчева: Гневът и злобата, които президентът излъчва, се отразяват на отношенията между хората |

Вчера на един от най-славните за българския дух празници президентът, по Конституция обединител на нацията, за следващ път прикани за разцепление. Единство изрично не се реализира с жестоко обругаване на законно определения кабинет, апели за бунт и с вдигнат пестник.

Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Ружинци. По време на събитието Караянчева връчи картите на над 40 новоприети членове на ГЕРБ от общините Ружинци и Белоградчик.

Председателят на Народното събрание е на мнение, че целият яд и завист, които президентът излъчва, се отразяват на връзките сред хората, които поддържат едната или другата страна:

„ Всеки има свое лично мнение, само че е неприемливо за държавен глава да настройва хората едни против други. Нека който има политическо упоритости, да си учреди партия и да се яви на избори “

Цвета Караянчева е безапелационна, че ГЕРБ не се опасява от служебно държавно управление и че " приоритет на кабинета сега е извеждането на България от рецесията, в резултат на COVID-19, с минимални вреди както за стопанската система, по този начин и за здравето на хората ".

Тя означи, че президентът Радев по този начин и не е признал сполучливия метод, по който държавното управление ръководи рецесията – " нещо, което европейските ни сътрудници нееднократно акцентираха. "

„ Партия се прави с обич и с отношение към хората, а не с черен PR. Нека да се състезаваме пред гласоподавателите с послания и политики. Изборите са надпреварата, в което ГЕРБ желае да взе участие – а не в компроматна война, която нашите съперници владеят до съвършенство “, съобщи още Цвета Караянчева.

Тя прикани " тези, които се вършат на бойци от Facebook, да отидат на терен, да се срещат с хората и да създадат структури в обитаемоте места ":

“Тези паважни политици по този начин и не схванаха, че Политическа партия ГЕРБ е мощна тъй като е при хората “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР